My instagram best nine of 2017

marigalson

1. Tämän kuvan kuvateksi oli: “Between all the running in the waves he sometimes stops at the milk station. I keep getting asked when I plan to stop breastfeeding and I keep saying the same thing: when ever he decides to stop. I don’t have the heart or will to deprive him from the best possible nutrition and comfort he knows. Plus it’s pretty convenient when traveling around and often on the go. Also I have to mention that I’m not only feeding him. Breastfeeding has also made me get over a lot of my self confidence issues related to my body. Not only did my body grow and birth this amazing child but it has also fed him since birth. Can’t hate the body that does all this magic!” Ja edelleen allekirjoitan joka sanan. Ei myöskään ole tullut enää yhtäkään kysymystä keneltäkään, että miksi imetän tai koska ajattelin lopettaa!

The caption of this photo was: “Between all the running in the waves he sometimes stops at the milk station. I keep getting asked when I plan to stop breastfeeding and I keep saying the same thing: when ever he decides to stop. I don’t have the heart or will to deprive him from the best possible nutrition and comfort he knows. Plus it’s pretty convenient when traveling around and often on the go. Also I have to mention that I’m not only feeding him. Breastfeeding has also made me get over a lot of my self confidence issues related to my body. Not only did my body grow and birth this amazing child but it has also fed him since birth. Can’t hate the body that does all this magic!” And I still agree on that. Also I haven’t had any more questions of why I breastfeed and when do I plan to stop!

2. Tämähän on siis video Benin ensi reaktiosta kun alkoi satamaan lunta ja tätä videota on katsottu jo yli 350 kertaa!

This is a video of Ben’s first reaction when it’s snowing and this video has been viewed over 350 times!

3. Tämä oli throwbacki Benin 1-vee kuvauksista ja huh mua alkaa aina itkettää kun katon tota kuvaa haha. Tyyppi oli vaan niin älyttömän pieni, menevä ja pyöreä :D

This was a throwback to Ben’s first birthday shoot and I always start to cry when I look at this photo haha. He was just so small and fast and round :D

4. Tämä kuva oli myös nyt joulukuiselta Suomen reissulta ja ennemmän siitä reissusta kirjoitin täällä.

This photo was also from the christmas trip to Finland and more about it your can read from here.

5. Tämän kuvanoton ja julkaisun aikaan olin aivan super stressaantunut kun kaikki työkuviot ei ottanut onnistuakseen ja sopeutuminen Phukettiin tuntui kestävän ikuisuuden. Pidinkin pientä “somelomaa” ja koitin muistutella itselleni, että asioilla on tapana hoitua ja lopulta kaikki onkin hoitunut ihan parhain päin <3

When this photo was taken I was super stressed out about my work situation and about adjusting to life in Phuket. I had a little break then of social media and kept reminding myself that things will turn out fine, and everything did turn out better then fine <3

6. Mietin todella kauan, että voiko tätä kuvaa edes julkaista, koska näin siinä vaan niin paljon kaikkia vikoja (itsessäni), mutta lopulta päätin julkaista sen kuitenkin. En olisi uskonut, että kuva on yksi vuoden tykätyimmistä, mutta toisaalta – tissit hahah

It took me a while before I could post this photo, since I just saw so many flaws in myself but I took the leap and posted it anyways. I didn’t think it would end up being one of the most like photos of the year, but then again – there is boobs hahah

7. Benin ensimmäinen päivä päiväkodissa ja huh se oli mulle henkisesti rankka kokemus. Tyyppi oli siellä vain neljä tuntia ja viihtyi paremmin kun hyvin, samalla kun itse pyyhin kyyneleitä ja tuijotin kelloa, että milloin saan hakea Benin kotiin :D

Ben’s first day at nursery and damn it was tough for me. He was there only for four hours and truly enjoyed it and meanwhile I was at home wiping my tears and staring at the clock if I could go and fetch him already :D

8. Tämä kuva on ollut mun puhelimen taustakuvana jo ties kuinka kauan. Rakastan tässä Benin pulskaa olemusta, hiuksia töyhtöllä ja takana näkyvää palmumaisemaa. Täydellistä <3

This picture has been the wallpaper of my phone since forever. I love how Ben is so chubby, all the hair he had was up on a ponytail and there is just palm trees on the background. All perfect <3

9. “What ever we lose, like you or me, it’s always ourself we find in the sea” <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s