3 YEARS!

swim_24.jpg

Kuka olisi uskonut, että tässä me ollaan, edelleen yhdessä perheenä ja onnellisia kolme vuotta myöhemmin. Ainahan sitä toivoo, että suhde kestää hamaan loppuun asti, mutta realisti minussa aina välillä nostaa päätään ja laittaa pohtimaan, että onko todella mahdollista että juuri me kaksi selvitään kaikista elämän kompastuskivistä yhdessä. Me ollaan maailman toisista kolkista, eri kulttuureista ja puhutaan yhdessä meille kummallekin vierasta kieltä. Tämän kaiken keskellä me yritetään kasvattaa yhdessä tasapainoista lasta tehdä tulevaisuuden suunnitelmia kummankin haaveiden ympärille. Kaikesta huolimatta ollaan selvitty tähän pisteeseen asti yhdessä, perheenä ja ollaan onnellisia. Mielessäni voisin kiittää jumalaa, buddhaa tai vaikka ylempiä voimia, että juuri meidän kahden juttu todella toimii, mutta ainoa joka todella kiitoksen ansaitsee on Sam. En voisi kuvitella parempaa tyyppiä jakamaan tätä hullunkurista elämää mun kanssa. Ja kiitos pitkästä pinnasta ;) <3

Who knew that we’d ever make it this far. Three years later, we are still together as a happy family of three. You always wish that your relationship will last until the last breath, but the realistic side in me always has a little doubt in my mind if this can truly last forever. We are from the other ends of the planet, from different countries and cultures and speak a foreign language to both of us to survive our day to day life. In the middle of all this we are trying to raise a happy healthy child and make future plans respecting each others wildest dreams and wishes. Nevertheless we have made it until this point together, as a family and we are happy. I could be thanking God, Buddha or spirits that our relationship has lasted this far, but the person who I truly need to thank is Sam. I couldn’t imagine a better person to share this amazing crazy journey called life with. And thank you for being the calm one when its stormy <3 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s