Forgotten Birthday

Blogin synttäri taas tuli ja meni ja minä tapani mukaan unohdin koko asian :D Montakohan kertaa oon tän asian tiimoilta ollut myöhässä, ehkä joka vuosi? Nyt Sunset & Fridays on tosiaan jo 7 kokonaista vuotta ollut pystyssä ja sitä ennen pidin salasanan takana ollutta blogia 3 vuotta. Siis 10 vuotta on tullu jo bloggailtua, ihan hullua! On kyllä niin siistiä, että on paikka mistä voi kurkkia mitä on tullut tehtyä vuosia sitten ja vaikka en usein bloggailekaan tai tänne ihan kaikkea kirjaa ylös, niin on täällä silti tosi paljon muistoja. Enkä varmasti muistaisi puoliakaan näistä tarinoista ja jorinoista, jos en niitä tänne olisi joskus kirjannut. Tai ottanut puoliakaan kaikista kuvista, mitä on tänne tullut laitettua!

Bloggaus on myös ollut mun elämässäni pisin säännöllisesti jatkunut harrastus ja työ. Yhtä pitkään tai pidempään olen tainnut sitoutua vain koulutukseeni ja ratsastus harrastukseen, jotka kummatkin on kylläkin jo päättyneet. Paitsi ehkä koulu, sinne saatan vielä hakea tässä kevään aikana :)

Onnea siis blogilleni, taputan itseäni olalle ja totean, että: “Great job!”. Tuntuu hyvältä että on nähnyt sen vaivan tänne kirjoitella, koska täällä kaikki muistot on (lähes) ikuisesti luettavissa :)

kata_beach_phuket

My blogs birthday came and went before I even realized it. I wonder how many years it’s been since I was on time with this. Probably never! Now Sunset & Fridays is 7 years old and before starting this blog I had another hidden blog for three years. This means I’ve been blogging now for 10 years, so crazy! It is so super cool that I have this space where I can go back in time and see what I’ve been through in the past years. I know I don’t blog super often but I still do have a lot of memories written down here. I probably wouldn’t remember half of these things (or never took half of the photos) I have here if it wasn’t for this blog.

Blogging has also been the longest commitment I’ve had in my life if you don’t count education and my horse riding hobby. And both of those are not part of my life anymore, unless I get accepted for my masters this year :)

So congratulation to my blog, I give a good tap on my own shoulder and reminds myself what great job I’ve done with S&F. Feels great to have this space where I can have my memories (almost) permanently to go back to!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s