Rawai VIP Villas

in collaboration with Rawai Park

12-rawai-vip-villas1-114-villa-b22-10008_01-004-1

Viimeksi kirjoittelin teille Rawai Parkista ja sainkin aika monta viestiä vanhemmilta, jotka ei ikinä ollut kuullukaan koko paikasta ja haluisi just heti nyt päästä sinne lastensa kanssa :D Ymmärrän innostuksen, olin itsekin aika super innoissani paikasta kun siitä ekan kerran kuulin.

Nyt tää koko juttu on muuttunut vielä ihan pikkuisen paremmaksi, nimittäin lomailijoille löytyy Parkin vierestä myös Rawai VIP Villat. Vierestä löytyy siis 40 yksikerroksista (jee ei rappusia pieneten kanssa!) Villaa omalla uima-altaalla, pihalla, keittiöllä ja erillisillä makuuhuoneilla. Ne on suunniteltu juuri matkustaville perheille ja niitä löytyy sekä kahdella, että jopa kuudella makuuhuoneella. Hinnat on alkane 200 usd per yö ja sisältää aamupalan joka aamulle, ympärivuorokautiset front office palvelut, siivouksen, ilmaisen pyörävuokrauksen ja tietysti ilmaisen sisäänpääsyn Rawai Parkiin. Lisämaksusta myös järjestetään lentokenttäkuljeutkset, auton tai mopon vuokraukset ja erilaiset matkat esimerkiksi nähtävyyksille tai vaikka sukeltamaan.

Rawai VIP Villat on vain 300 metriä Rawain rannasta ja kävelymatkan päässä on siis kaikki mahdolliset palvelut hierontapaikoista ravintoloihin ja venetakseihin. Läheltä löytyy myös Phuketin kauneimmat rannat (toim. huom. kirjoittajan oma mielipide hehe) Nai Harn ja Yanui.

Jos en asuisi Phuketissa niin yöpyisin täällä. En voi ymmärtää miten en tienny tästä paikasta sillon kun lomailtiin täällä. Parempi siis myöhään kun ei milloinkaan ja nyt kyllä liputan tän paikan puolesta ihan täysillä ja voin todella suositella tätä kaikille matkaaville perheille ja miksi ei muillekin :) Näin hyvällä hinta-laatusuhteella ei ole helppoa löytää Villaa Phuketista!

Rawai VIP Villoista löytää myös videon täältä!

18-villa-c11-117-villa-a1-10004_01-012-115-villa-c1-116-villa-g9-1

Last time when I wrote for you about Rawai Park I got quite a few messages from parents telling me they have never heard of the place and who would want to visit it asap :D I can totally understand the excitement since I was pretty excited about the place when I heard about it first time.

Now this whole thing has gotten a little bit better, since I heard there is Rawai VIP Villas right next to the Rawai Park. They have 40 one storey (yay no stairs with toddlers haha!)  Villas with private pool, garden, kitchen and separate bedrooms. They are specifically designed for traveling families and they have from two up to six bedrooms per Villa. There prices start from 200 usd per night and include breakfast for every morning during the stay, 24/7 front office services, cleaning, free bicycle rental and of course free entry to Rawai Park. Fro extra cost they can also organise airport transfer, car or motorbike rental and different types of trips to go sightseeing or even boat trips. 

Rawai VIP Villas are only 300 meter from Rawai beach and has all possible services from massage shops to restaurants and boat taxis within walking distance. Near by are also the prettiest beaches of Phuket (note, writers personal opinion haha), Nai Harn and Yanui.

If I wan’t living here I would definitely stay here. I can’t believe I didn’t know about this place before. But better sooner than later and now I’m obsessed with these Villas. If you’re planning a trip to Phuket with your family (or even without!) I can highly recommend this place :) I don’t think you can find better price-quality rate for a Villa in Phuket!

Also check the video of the Villas here!

20-villa-night-109-breakfast-111-syrnik-122-rawaibeach1-123-rawaibeach2-1

Rawai VIP Villas


58/88 Moo 6, Soi Rouyphad

Rawai, Phuket

reservations@phuket9.com


Reception: +66-81-956-5611

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s