Back in my element

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole ihan varma miksi mua jännittää näin paljon, mutta me lähetään Benin kanssa reissuun. Pari viikkoa reppuselässä kiertämään ja nauttimaan parhaiden kavereiden seurasta, Bangkokista, Ko Changista ja siitä vapauden tunteesta kun ei ole paluulippua. Mutta että mua jännittää lähteä Benin kanssa yksin reissuun. Ollaan lennetty monta kertaa kaksin ja oltu pitkiäkin aikoja ihan kahdestaan, mutta silti joka kerta se tuntuu yhtä hurjalta. Ehkä nyt vielä enemmän, kun oon tehnyt töitä ja mulla on ollut useamman kuukauden ylimääräisiä käsipareja auttamassa ihan kaikessa. Musta on tullut tosi nössö ja avuton, enkä yhtään pidä siitä tunteesta. Aika palata takas elementtiini ja päästä tien päälle.

Ajastan teille pari postausta tulemaan samalla kun seikkaillaan täältä etelästä itään ja palataan ehkä viikon päästä kun (ehkä jos :D) ollaan selviydytty meidän kohteeseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

jumpsuit Cotton On sunnies H&M shoes Converse

I’m not sure why I’m this nervous, but Benny and I are going backpacking. Few weeks or traveling around and visiting some of our best friends, Bangkok city, Ko Chang and beaches and the feeling of freedom when you don’t have a return ticket. But gosh I’m so nervous of going alone with him. I’ve flown countless times alone with him and spent long period of time with him alone before, but still. Maybe since I’ve been working and had extra pair of hands helping me with him I’ve become such a coward. I hate feeling that way and now it’s finally time to get back in my element and hit the road!

I’ll schedule few posts for you to come out while we’re on our way from the south to the east and I will update on real time once we reach (have survived to :D) our destination!

2 thoughts on “Back in my element

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s