Page 60 of 365

Maaliskuussa alkaa kevät. Vaikka kuinka asuisinkin tropiikissa, tunnen silti aina luissa ja ytimissä asti kun vuodenajat vaihtuu Suomessa. Talven iskiessä pohjoisille leveyspiireille tulee mulla aina ihan älytön hinku lumilautailemaan. Samia saattoi purra myös snoukka kärpänen toissa talvena, joten ehkä vielä joku talvi päästään taas Suomeen ja taltuttamaan laskuhimoja. Ja nyt kevään kynnyksellä alkaa mieliala nousemaan ja tämänkin suomalaisen juron suunpielet nousemaan hymyyn. Ei väliä vaikka ulkona olisi +34 joka päivä, nyt on mulla kevät! (Thaimaassa alkoi tän päiväisen sään perusteella tänään kesä ja täällä on niin tuskaisen kuuma!)

Olen myös vihdoin saanut mielenrauhan tän ihmeellisen työhärdellin keskellä ja osannut sanoutua irti hommista, joita en syystä tai toisesta halua tehdä. Tuntuu, että olen vihdoin löytänyt kultaisen keskitien sopivan työmäärän ja Benin kanssa vietetyn vapaa-ajan välillä. Sekin on varmasti aiheuttanut sen, että nyt maaliskuussa tuntuu olevan helpompi hengittää, kun on ylimääräiset taakat poissa harteilta.

(Kultainen keskitie myös tuntuu jatkuvan tän “jos jotain hyvää niin jotain pahaa” ajatuksen kanssa elämässä muutenkin. Auto taas hajosi, mutta päästiin viettämään pari yötä ilmaiseksi luksus hotellissa. Sitten hajosi kamera, mutta sain uuden työkeikan, johon en sitä onneksi nyt tarvitse. Huoh. Ei ehkä uskalla lähteä lomalle tässä kuussa, koska mitä pahaa sitten tapahtuisi vastapainoksi?)

P2150020-1.jpg

March is the start of the spring. No matter if I live in the tropics, I feel it down in my bones when the seasons change in Finland. When the winter hits the north I get this crazy urge wanting to go snowboarding. Sam got to try snowboarding also when he was in Finland and I hope some year we get to go back to snowboard together again. Now when the spring is starting I start to feel so much more optimistic again. No matter if it’s +34 outside daily, March is the start of my spring. (And if can judge by just todays weather, the crazy hot summer started here today, I’m melting!)

I have finally also found some middle ground and peace of mind with all the crazy work things I’ve had going on. I have said no to everything I don’t feel like doing and have now good amount of work daily and still time to be with Benny also. Feels so much easier to breath when there is no extra pressure on me.

The nice balance of good and bad has been found in other parts of our life lately as well. First our car broke down again, but we got to spend then few nights in a luxury resort. Then my camera came to its end but I booked a new job that doesn’t (for now!) require me to take any photos. The weird balance. I might be too scared to travel anywhere this month cos who knows what crap would then happen again!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s