Hello and goodbye February!

Ajattelin helmikuun olevan toivoa täynnä, mutta ei ehkä sittenkään. Helmikuu on tähän asti ollut epämääräisiä töitä täynnä, mikään ei ole oikein johtanut mihinkään ja nyt taas odotellaan uutta työhaastattelua. On ihanaa olla freelanceri ja tehdä töitä kotoota tai eri kahviloista, mutta ihan jatkuva työnhaku ja itsensä myyminen on todella kuluttavaa. Mutta ei en valita, koska saan viettää niin paljon aikaa Benin kanssa ja se on vaan parasta. Ja loppupeleissä kaikissa töissä on aina niitä hyviä ja huonoja puolia ja päiviä :)

Helmikuu on ollut myös vaikka ja mitä juhlapäivää täynnä, mutta ei olla juhlittu oikeastaan ollenkaan. Itse sain ajatuksen, että jätän myös alkoholin kokonaan pois elämästä seuraaviin synttäreihin asti. Täytin siis viikko sitten 26 vuotta, joten vielä olisi 51 viikkoa jäljellä. En ole oikeastaan ikinä oikein syttynyt millekään herkuttomille lakoille tai muuta, koska faktahan on, että välillä suklaata kuluu ja se on mulle ihan okei. Mutta alkoholi, se ei vaan sovi mulle, joten tämmönen kokeilu voisi itselle tehdä ihan terää.

Helmikuussa olen myös haaveillut reissuista. Vaikka Phuketissa eläminen onkin kun olisi jatkuvalla lomalla, on mulla pitkään ollut kaipuu tien päälle. Olenkin koittanut naputella töitä menemään minkä kerkeän, että ensi kuussa voisin jokusen viikon, edes yhden, matkustella. Kaikki taas riippuu niin työtilanteesta, joten ei auta kuin odotella ja katsoa mitä tapahtuu. Ehkä maaliskuu olisi toivoa täynnä?

P1230033-1.jpg

I though February would be full of hope, but nope it haven’t been like that at all. February has been full of random jobs and proposals that haven’t led anywhere. Now I’m just waiting for another interview again. It is awesome to be a freelancer and work from home or from different coffee shops, but to be constantly applying for jobs and “selling myself” is really draining. But no, I’m not complain, since I get to spent so much time with Benny and that is the best. And in the end all different jobs have their good and bad sides anyways :)

February has been also full of special days and celebrations. I mean who has birthday, anniversary and valentines day in consecutive days? :D I also had an idea of not drinking any alcohol until my next birthday. I just had my 26th birthday a week ago so there would be another 51 weeks to go. Let see what happens. All I know is that alcohol and I just don’t get a long very well so this could be really good for me.

And lately during this month I have been dreaming of traveling again. I mean living in Phuket is like living on a permanent holiday but I’m just really longing for being on the road again. I have tried to work as much as possible so I could hit the road next month but lets see. Maybe March could be full of hope?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s