January through my phone

img_3131-1

Pardon my france, mutta paska levisi. Ei ollut onneksi iso vika ja huollon tyypit varmaan oli niin ihmeissään, että joku todella ajaa tämmösellä romulla vielä ja korjasi sen ilmaiseksi :D No vikalistalla on vieläkin juttuja, joten takasin huoltoon mennään. Tämä kulkeekin meillä nimellä “our lovely piece of crap”!

Pardon my france but this piece of shit broke down. Thank goodness there wasn’t anything major broken and the garage even fixed it for free! Though I’m sure they just did it out of pity after realising someone really drives and old crap like this :D Well there is still more to fix so we’ll need to go back to the garage soonish again. We have now named our beloved car “our lovely piece of crap”!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Tammikuussa mulla oli kokonaisen viikon vieraana kaveri lapsensa kanssa Suomesta. Oli ihana puuhailla kaikke tyypin kanssa, joka ymmärtää tätä lapsiperhearkea ja jonka kanssa voi vaan hypätä autoon ja todeta “adventure timeee!” Oli niin huippua, etten tehnyt edes töitä kun nautin vain seurasta :) Nämä kuvat on meidän visiitiltä Big Buddhalla. Se on mulla aina listalla mitä näyttää kun tulee vieraita, se näköala sieltä on vaan niin siisti!

In January I spent a full week with a friend and her son from Finland. It was so fun to do things with someone who lives that crazy toddler life daily as well and who can jump in to a car with me and go “adventure time”! Was so much fun I even skipped all work that week haha. These photos are from our visit on Big Buddha. I always take every visitor there since the view is just amazing!

Processed with VSCO with f2 preset

Jokun on kasvanut ihan hurjasti viimeaikoina. Välillä päivät yhdessä on niin super rankkoja ja en todellakaan näe mitään valoa tunnelin päässä tän ikiliikkujan kanssa, mutta joinain päivinä sitä vaan istuu alas pöllästyneenä ja tajuaa kuinka aika menee niin äkkiä ja tyyppi kasvaa ja kehittyy ihan silmissä. Pysyisipä se pienenä edes ihan vähän pidempään…

Someone has grown so much lately. Some days together are just so tough and I see no light at the end of the tunnel but somedays I just sit down and feel like time flies and he is growing way too fast! I hope I could keep him tiny for just a little longer...

img_3143-1

Nämä auringonlaskut ja palmupuut! Olen *obsessed*. Ei ole mitään kauniinpaa, ihanampaa tai inspiroivampaa kuin päättää päivä tämmöseen hattara taivaaseen rannalla istuskellessa. Phuketiin muutto oli varmasti parhain muutos mun elämässä hetkeen!

There sunsets and palm trees! I’m so obsessed. There is nothing prettier or more inspiring that end a day with this kind of cotton candy sunset while sitting on the beach. Moving to Phuket was definitely the best choice I’ve done for my life in a while!

img_3282-1

Nää täysin kirkkaat vedet saa mut edelleen aina haukkomaan henkeä ja hihkumaan riemuidioottina. Kun tää näkymä ekan kerran aukesi viidakkopolun jälkeen saatoin ehkä juosta loppu matkan semmoista pientä kalloin reunamaa rantaan asti :D

These clear waters still take my breath away every time! When I saw this view first time after a trek though the jungle I might have run on the edge of the cliff the rest of the way to the beach :D

img_3318-1

Lempparein ravintola koko Phuketissa. Ton ikkunan alla on vielä uima-allas! Tosin ei ehkä paras paikka parin villin lapsen kanssa, jotka halusi vain hyppiä noista lasittomista ikkunoista…

My absolutely favourite restaurant in Phuket. Under the window there is a swimming pool as well! But maybe not the most relaxing place with two toddlers wanting to sky dive from the window that has no glass on it…

img_3279-1

Ja kuukauden lempparein kuva! Siis noi hiukset :D En kyllä kestä miten tyyppi on kasvanut  ihan liian nopeasti siitä pikku rääpäleestä tämmötteeksi tomeraksi naperoksi <3 Maailman rakkain!

And the most favourite photo of the month! The hair :D I just can’t take it how he has grown from the little shrimp to this bustling kiddo <3 World’s most beloved!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s