Living the dream

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

bikini top RipCurl bottom Asos sunnies Tiger

Siis jos väitin, että tuolla edellisen postauksen biitsillä oli hiljaista niin olin ihan super väärässä, koska tällä rannalla ei ollut kuin me ja kaksi muuta ihmistä! Tänne joutuu vähän trekkailemaan viidakon läpi, mutta on kyllä niin sen arvoista. Itse pelkään kuollakseni jo ajatuksenakin käärmeitä ja olen silti tänne jo kaksi kertaa kulkenut tuolta viidakosta :D Tuntuu niin hassulta katsoa näitä kuvia ja miettiä, että me todella ollaan Phuketissa! Tää on todella turistien täyttämä ja myös paljon länsimaalaisia asuu täällä, mutta silti täältä löytyy näitä helmiä. Ihan parasta :)

If I claimed that the beach in my previous post was quiet I was so wrong. I mean it’s quiet but nothin beats this heaven. There was literately only us and two other people. You have to trek a little through the jungle to get there but it is so worth it. Even I’m terrified of snakes I’ve already made the trek twice :D Feels so crazy to look at these photos and think that we’re in Phuket! So many tourists here and westerners who live here, but still you can find this small gems if you’re ready to explore a little :)

And behind the scenes:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Living the dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s