Hidden Beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Phuket muka älytön turistirysä? No kyllä se on vaikka riippuu tietty missä päin aikansa viettää, tällä pienellä rannalla ei ainakaan ollut tungosta. Oon itseasiassa kerennyt tänne jo kahdesti! Paras tapa löytää näitä pieniä helmiä oikeastaan missä päin maailmaa vaan on zoomailla google mapsia ja lähteä seikkailulle. Voin sanoa, että pari tuntia ajeltiin ylös alas erinäisiä pikkuteitä ennen kuin tää paikka löytyi. Vinkkinä myös, että tankkaa kulkuneuvosi tankki täyteen ennen seikkailua, ei nimittäin ole hauskaa olla ihan keskellä jorpakko kun bensavalo vilkkuu :D Siinä kyllä nousi ohimolle muutamat hikikarpalot, mutta hei selvittiin ja oli sen arvoista.

Nyt vain sataa, sataa ja sataa. Aika siis täyttää kahvimuki, kaivautua sohvannurkkaan ja ei, ei avata Netflixiä vaan hukuttautua töihin. Onneksi on edes kiva työ :)

***

Phuket crazy full of tourists? Well yes, but it all depends where here you spent your time at. At least this tiny beach wasn’t too packed with people. I’ve actually visited this beach already twice! Best way to find these little hidden secrets basically anywhere in the world is to zoom in on google maps and go for an adventure. I can tell you that it did take us few hours of driving up and down on the mountains to find this place. As a tip I’ll say that do fill you vehicles tank before staring your adventure. It is not a fun feeling to be in the middle of a jungle road when your car tells you you’re running out of gas :D I might have been sweating a little at that moment, but hey we made it and it was all worth it!

Now it’s just raining, raining and raining. Time to refill my coffee mug, get all comfy on the couch and no, not open Netflix but start working. Thank goodness I at least have a nice job :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s