Winter thoughts

ben1

En niin lämmöllä muistele viime talvena vietettyä vajaa viittä kuukautta Suomessa, mutta nyt kun kaikki laittaa ihania lumisia maisemakuvia Suomesta, alkoi muakin himottaa talvinen kotimaa. Ei sillä, että me oltaisiin Thaimaasta mihinkään kesken high seasonin lähdössä kun on kummallakin hyvä työtahti päällä, mutta ainahan saa vähän haaveilla. Toisaalta kuullostaa niin hullulta, että joku haaveilisi talvisesta Suomesta, mutta onhan se nyt todella maaginen paikka kun lunta riittää. Olisi myös hauska näyttää Benjaminille talvien Suomi. Nyt kun tyyppi jo kävelee olisi ihana katsoa pienen taaperrusta hangissa. Toisaalta kaveri myös laittaa aikalailla kaiken suuhunsa, joten ehkä päästään helpommalla kun odotellaan ensi talveen :D Tyydytään siis tänä vuonna vaan pyörimään rantahiekassa ja ensi talvena vietetään (ainakin) joulu ja uusi vuosi Suomessa :)

ben2

I’m not having too many warm thoughts about the winter in Finland last year and the whole five months we were there, but now when everyone is posting pretty pictures of snowy Finland I do miss that. Not that we would be leaving Thailand now during high season when we both have good work groove going on, but a girl can dream a little right? Sounds so crazy that someone would dream about winter in Finland, but you have to admit it is pretty magical place when it’s covered in snow. It would be also nice to show the winter and snow to Benjamin. Now when he is walking already it would be so funny to see him toddle around in the snow. On the other hand he is still putting everything in his mouth so a guess it is easier if we just wait until next winter :D Now we just settle with the sandy beaches this winter and aim to spend next Christmas and new years in Finland :)

ben3

where has my chubby baby gone? he was so round and cuddly ball of happiness <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s