OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

spotted an elf at the park!

Täällä on kello jo kaksi päivällä. Aamulla käytiin rannalla ja nyt on pieni joulusiivouskin tehty. Nyt paketoin viimeiset lahjat ja illalla suunnataan syömään suomalainen jouluateria. Vaikka ei täällä ihan samanlaista joulufiilistä tavoitakaan kuin Suomessa on silti kiva tehdä edes jotain jouluista. Ja hei ruokaa? En kieltäydy jos tarjolla on suomalaista jouluruokaa :-D Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua kaikille ja Hyvää Joulua!

It’s already 2pm here. We had a nice morning by the beach and now I’ve finished little Christmas clean up. I will pack the last presents and tonight we’re going to have a traditional Finnish Christmas dinner. You can’t really achieve a proper Christmas feeling here as you can back at home but it’s nice to do something Christmasy here anyways. Plus food c’moon? I’ll never say no to eating proper Finnish Christmas dinner :-D Have a happy an relaxing weekend and Merry Christmas to you all!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: