When it’s bad…

Ei ollut meillä grillibileitä, tai mitään muutkaan hauskaa tiedossa puolitoista viikkoa sitten kun päädyttiin kuudeksi päiväksi sairaalaan. Benillä oli ollut pientä flunssaa ja se siitä pahentuikin hengitystieinfektioksi ja siitä vielä sairaalassa keuhkokuumeeksi :-/ Niillä kesti sairaalassa kokonaiset kolme päivää keksiä mikä tauti sillä on ja todeta että ollaan menty jo taudista toiseen. Kolmessa päivässä meikä kerkesikin googlettaa aika monta tautia ja konsultoida tuttua lääkäriä Suomesta, jonka avulla selvisikin sitten se keuhkokuume. Nyt Beni on onneksi jo taas terve eikä ole enää ollut yhtään niitä kuumepiikkejä. Pienellähän nousu kuume kahdeksan tunnin välein pahimmillaan 40 asteeseen. Se oli jotain niin hirveetä, eikä olla kyllä ikinä oltu elämämme aikana niin huolissamme mistään kun siinä sairaalassa voimaton kuumeinen lapsi sylissä. Onneksi nyt toi kauhea kokemus on jo takana ja voidaan hiljalleen alkaa siirtymään jouluisempiin tunnelmiin. Todella enää kolme yötä jouluun ja meillä ei ole mitään suunnitelmaa joulua aatoksi tai päiväksi! Onko jo liian myöhäistä alkaa tekemään suunnitelmia? :-D Ei mun mielestä!

benny_in_hospital.jpg

… it’s really bad. So there was no barbecue party or anything else fun week and a half ago since we ended up spending almost a week in the hospital. Benny got a small flu and it slowly turned to a full blown perspiratory infection which was followed by a pneumonia :-( It took them three full days (and me a lot of googleing) at the hospital to figure out that he has gone from the infection to pneumonia and another full day to get him on a right medication. Now he has finally gotten better and has been without any fever spikes. The fever went up to 40 celsius every eight hours for few days. It was so horrible and I have never been more worried in my life. Luckily it’s all now behind us and we can finally start to get in to the Christmas spirit. It’s just three more sleeps until Christmas and I still have no idea what our Christmas eve or day will be like! Is it too late to start planning now? :-D I don’t think so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s