Let’s go build sandcastles

IMG_1578-1IMG_1550-1IMG_1598-1IMG_1559-1IMG_1590-1IMG_1609-1IMG_1607-1

Throwback Thursday - Benny around 3 months old <3

Vihdoin me asutaan Phuketissa! Viimeinen viikko on ollut niin haipakkaa menoa, ettei paljoa ole edes kerennyt paikallaan istua. Nyt alkaa pikkuhiljaa meno tasaantumaan ja sitä todella ymmärtää, että asuu täällä. Ihan käsittämätön fiilis. Vähän niinkun asuisi lomalla! Meijän koti on vielä vähän vaiheessa, mutta tän kanssa ei ole mikään kiire. Täällä on kaikki tarpeellinen ja loput (matto, nojatuolit, pihahuonekalut yms) hankitaan vasta kun sopivat tulee vastaan. Nyt pärjätään ilmankin :-) Sunnuntaina ollaan kuulemma luvattu pitää pienet grillibiletuparit ja ensiviikolla saan toivottavasti tietää milloin työt alkaa. Siihen asti, asun lomalla!

***

Finally we live in Phuket! The past week has been so busy that I definitely havenät had time to sit down and open my laptop. Now t things are starting to calm down and it’s sinking in that we really live here. Feels amazing! Like living on a full time holiday haha. Our home is still not fully complete, but we’re not in a rush with it. We have everything we need right now and the rest (rug, some chairs and outdoor furniture etc) we will get when ever we find some that fit our style. For now, we’re happy with our home as it is :-) Sunday we’re having little barbecue housewarming party and hopefully next week I get to know when I start working. Until then, I’m fulfilling my true purpose of life, being a full time beachbum!

Photos Naz Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s