Benny’s Birthday Bash

img_0253-1img_0233-1img_0236-1img_9746-1img_9766-1img_9735-1img_0280-1img_0278-1img_9851-1img_9860-1img_9857-1img_9905-1img_9883-1

Näin muuttohässäkän keskellä päätettiin viettää Benjaminin ensimmäisiä synttäreitä pari viikkoa etukäteen. Innostuttiin vähän kutsumaan ihmisiä (reilu 50, hups) ja jännitinkin ihan hulluna kekkereiden järjestämistä. Tykkään järjestää kaikkia häppeninkejä, mutta jännitän aina sitä jos unohdan jotain tai jos ihmiset ei viihdy. Onneksi kaikki meni paremmin kuin hyvin ja kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa. Benjamin oli ihan onnessaan kaikista vieraista ja muutamasta vauva kaverista, jotka pääsivät paikalle myös. Tilasin etukäteen vegaanisen suklaa-banaani kakun ja se oli aivan super hyvää! Benille se näytti myös uppoovan tosi hyvin ja vetikin sen lisäksi myös nachoja, poppareita ja kookos palloja :-D Onneksi kaikki herkut oli suht terveellisiä (ei kermavaahtoa tai mitään karkkeja) niin Ben sai myös maistella kaikkea ja onnistui silti välttymään vatsanväänteiltä! winning! Kaiken kaikkiaan oli todella onnistuneet ensimmäiset synttärit ja oli kyllä huippu hauskaa nähdä kaikki kavereita ennen muuttoa :-)

ps. Olin hurja ja join synttäreillä lasin (en edes pulloa!) viiniä ja seuraavana aamuna oli pää kipeä. Ensi kerralla mulle vaan niitä lasten limuja.

In the middle of all the moving, we were celebrating Benjamin’s birthday few weeks early. We got little carried away when inviting people (55 invited oops) and I was so nervous about organising everything. I do like to organise all happening but I always stress out if I forget something or if people won’t enjoy the party at all. Thank goodness it all went perfectly and everyone seemed to have great time. Benjamin was so excited to see so many people and the babies that came as well! I ordered a vegan chocolate banana cake for Benny and it was so good. Benny loved it as he also did with nachos, popcorn and coconut bites :-D Luckily all the snacks were fairly healthy (no whipped cream or candy) so Benny could try out everything and were still able to avoid getting tummy ache. Over all it was super success as a first birthday party and it was so great to see everyone before our move to Phuket :-)

Thank you so much for everyone who came!!

ps. I went all wild and had a glass (not even bottle!) of wine and damn the headache next day. Next time I’ll stick with the kids sodas.

Photos Naz Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s