Hello stranger

Ööh, moi? Ja hups. Ja anteeksi mihin katosi viimeiset kaksi kuukautta? Viime postauksessa jatkettiin Suomen lomaa kahdella viikolla, nyt eletään jo viimeisen koulujakson puoliväliä. Ollut ehkä lievästi sanottuna vähän haipakkaa menoa. Benin lähtiessä vauhdikkaasti liikkeelle ei kirjaimellisesti ole jäänyt aikaa istuskella koneella. Nyt kun koulutyöt ei enää stressaa (oon jo lähes luovuttanut tän työtaakan alla :-D) ja jos onnekkaasti käy ja saadaan lastenhoitaja vihdoin palkattua, saattaa tännekin välillä ilmestyä joutavia jorinoita :)

Viimeksi oltiin siis Suomessa. Jatkoin kuuden viikon kesälomaa parilla viikolla ja oli aivan ihanaa! Suomen kesä se ei ikinä petä. Ja olin ihan haljeta rakkaudesta kun viikko toisen jälkeen sain huomata, että vaikka olen ollut jo yli kuusi vuotta Thaimaassa, on mulla edelleen ihan älyttömän ihania ihmisiä siellä ystävinä. Kiitos te <3 Voisin seuraavaan postaukseen kerätä puhelin räpsyjä Suomen reissulta ja fiilistellä kesää 2016 ennen kun täysin hyväksyn, että se on ohi ja ollaan jo pitkälle syksyssä. Siis 3/4 osaa tästä vuodesta jo mennyt, mutta minne?

Me käytiin myös Kuala Lumpurissa vähäsen aikaa sitten ja sieltäkin on ehkä kuva tai kaksi tänne tulossa. Mähän kävin siellä 2,5 vuotta sitten, joten kohteena se oli mulle vanha tuttu, mutta Samille ihan uusi paikka ja kokemus. Mutta kirjottelen myös siitä lisää myöhemmin :-)

Ihan hirveästi ei siis ole viimeisen parin kuukauden aikana tapahtunut (kai?). Koulu ja Ben on vienyt aivan täysin kaiken ajan, joten blogin olen joutunut jättää prioriteettilistan hännille. Olen kyllä avannut wordpressiä useampaankin otteesseen, ikinä en vaan ole mitään saanut näpyteltyä loppuun :-D Luonnoksia siis löytyy, joten be hold! Onneksi tänne voi aina palata ajan ollessa sopiva :-)

Umm, hi? And oops. And where did the last two months disappear? In the last post I was extending my vacation in Finland with two weeks and now I’m already half way done with my last semester at university. Have been just slightly busy times :-D Since Ben started to move around in top speed I have literally had no time to sit around with my laptop. Now when I’m not stressing about homework (I’m half way given up already :-D) and if I’m lucky I get nanny to help around with Ben, I might have some time to write here again more often.

In the last post I was still in Finland and oh what a summer we had! There really is nothing better than Finland during summertime. I was about to explode when week after week I got to realise how amazing friends I still have there. Thank you <3 I will collect for the next post all the photos I have from Finland so I will have a memory up here of what a cool summer we had. I can’t believe it’s already fall and 3/4 of the year has flown by! How, where?

We also visited Kuala Lumpur a while back and I think I have a picture or two from that trip also. I’ve been there 2,5 years ago but Sam had never so it was all new place (country!) and experience for him. But I’ll write about that later as well :-)

So nothing much has really happened during the past two months (or has it?). School and Ben has been taking all my time so I’ve had to drop my blog at the end of my list of priorities. I have been opening wordpress from time to time but never been able to finish anything I’ve started :-D So I do have bunch of drafts to finish, just be hold! I’m just happy that this is a place where I can always come back to when the time is right :-)

14484658_1354653491242986_4611067134344930983_n.jpg

Kuva / Photo DKTD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s