M I D S U M M E R

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Me karattiin jo eilen mökiltä kotiin. Vaikka mökillä onkin ihanaa (etenkin juhannuksena!), on kyllä kaikista parasta olla koti kotona. Talo oli ihan tyhjä ja jääkapissakin vaan mökiltä mukaan otetut grilliherkut. Nukuttiin benin kanssa niin hyvin täällä hiljaisuudessa ja sain aamulla rauhassa istuskella parvekkeella ihaillen jatkuvaa auringonpaistetta ja kaunista Suomen kesää. Ihana hidas sunnuntai. Huomenna halutaan rannalle, puistoon, piknikille tai minne vaan kuhan ollaan ulkona! Täällä on niin kesä kesä kesä! :-)

// We left from our summer house already yesterday. I love to spend time there, especially during midsummer, but I love to be at home the most. Our house is quiet and fridge has only some left over bbq from the cottage. Benny and I slept so well here in this peace and quiet and I got to sit at my balcony in the morning and admire the shining sun and Finlands summer. Nice slow sunday. Tomorrow we wanna go to the beach, park, picnic or anywhere as long as we get to be outside! It’s summer summer summer! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s