Chiang Mai Photo Diary

IMG_1653-1IMG_1288-1IMG_1707-1IMG_1689-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1677-1IMG_1754-1IMG_1728-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1739-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1745-1

Chiang Main lempparit:

Hostelli: Luna Guesthouse

Me ei itse majailtu tässä hostellissa, vaan tätä vastapäätä ja että mua harmitti! Omistajat oli todella mukavia ja avuiliaita ja myöhemmin googlasin heidän hintoja ja arvosteluja ja harmitti vielä enemmän. Vaikutti todella hyvältä hinta-laatu suhteelta ja niin kun sanoin, aivan ihanat omistajat. Haluan ehdottomasti tänne seuraavalla Chiang Mai visiitillä!

Ravintola: Karma Kitchen

Ehkä Thaimaan paras vege/vegaani ravintola. Okei, mulla on oma lehmä ojassa sen verran, että meidän todella hyvä ystävä on täällä kokkina (jota lähdettiin Chiang Maihin moikkaamaan) ja todella panosti kaikkiin meidän annoksiin. Toi myös maisteltavaksi annoksia menun ulkopuolelta. Saatoin ehkä syödä täällä joka päivä enkä katunut sitä kertaakaan! Vaikka et olisi vege/vegaani niin suosittelen silti. Sam on melko nirso vegaani safkaa kohtaan ja tykkäsi täällä kaikesta mitä maistettiin :-)

Kahvila: SS1254372 Cafe

Vietettiin täällä vikana päivänä ehkä viisi tuntia vaan hengaillen ja maistellen eri toasteja. Täällä on vaan super hyvä fiilis, ihana istuskella puiden alla varjossa ja paljon mielenkiintoista taidetta. Palaan varmasti uudestaan taas seuraavalla reissulla!

Chiang Mai favourites:

Hostel: Luna Guesthouse

We didn’t actually stay in this hostel but opposite of it but I wish we stay’d here! The owners were super helpful and nice and I later googled their prices and reviews and regretted even more not staying here. This is the hostel I’ll come stay at during our next visit at Chiang Mai.

Restaurant: Karma Kitchen

Could be the best vegetarian/vegan restaurant in the whole Thailand. Okay I might have a little vested interest in this as our good friend is the chef here (and the reason we did a trip to Chiang Mai) and made us the ultimately best vegan dishes. I think I ate here every day and no I don’t regret it at all :-D Even Sam who is not that into vegan food enjoyed the dishes here! That’s a win for me ;-)

Café: SS1254372 Cafe

We spent maybe five hours here during our last day just hanging out and tasting different toasts. I just love the atmosphere here and it’s so nice to sit under the trees in the shadow and look around the different arts they have. I will definitely be here in the future!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s