OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on niin paljon vanhoja kuvia kansiossa “to blog” etten tiennyt mistä aloittaa, mutta nämä sai mut kyllä hetkeksi herkistymään. Ben on kuvissa noin 1,5 kuukautta ja oli vielä ihan ilmeetön tyyppi tossa vaiheessa. Jalatkin oli ihan kuin äitinsä laihat Lucky Luke länkisääret ja iho aivan super kalpea. Lupaan laittaa seuraavaan postaukseen vähän uudempia kuvia niin näkee vartaukseksi tän hetkiset michelin man reidet ja rusketuksen :-D Tuntuu kyllä hassulta katsoa näitä kuvia ja miettiä mikä matka ollaan tultu. Nämä kuvat on otettu ennen kun tultiin Thaimaaseen ja Ben oli kyllä tosi tosi pieni. Tyyppihän ei tossavaiheessa tehnyt vielä mitään muuta kun söi, nukkui ja möllötti (mieluiten sylissä). Verrattuna tähän nykyiseen meininkiin ja älämölöön toi tammikuun alku oli kyllä todella rauhallista vauva-arkea. Voi kyllä olla, että aika on “pikkusen” myös kullannut muistoja hehe.

Saatiin viime jouluna joululahjaksi niin paljon kivoja vaatteita, että yritin kuvata niistä mahdollisimman monet asun Benin päällä ja sen takia myös nämäkin kuvat on otettu. Mutta nyt lähes kaikki ne vaatteet (niin kuin noikin sukat ja pipo) on pakattu muistolaatikkoon, kun ei ne enää meidän konttaavalle kymmenen kiloiselle mene päälle. Ei sitä näin läheltä näe miten äkkiä tyyppi kasvaa ja yritinkin sitä änkeä pari viikkoa sitten tohon kuvassa olevaan paitaan ja noh, ei mennyt enää napit noin nätisti kiinni :-D Laitettiin se paita kiltisti kieroon ja kai se on vaan nyt uskottava, että Ben on todella triplannut painonsa puolessa vuodessa. Mikä taas on tosi kiva, että tyyppi kasvaa hyvää vauhtia, mutta voisi kyllä olla mun mielestä vauva ihan vähän pidempään kiitos! <3

ps. 12 päivää Suomen reissuun!

// I have so many pictures in a folder called “to blog” that I had hard time choosing from where to start, but these pics got me feeling emotional. Ben is about month and half in the photos and still has not much expression in his face. Even his little legs are skinny like mommy’s and skin is super pale. I’ll promise to post son some more resent photos of him and you can see the michelin man thighs and tan he has now :-D Feels so funny to look at these photos and think what a journey we’ve had! I took these pictures before we came to Thailand and Ben was so so small. That time all he did was, eat sleep and chill (on my lap preferably). Compared to now days to what circus we have here going on that start of January was such a peaceful time! It also might be that the memories have grown sweeter with time hehe.

Last Christmas we got so many nice clothes for Ben as presents and I tried to shoot as many outfits of them as I could. That’s why also these photos were taken. Now all of the clothes (this hat and socks also) have been packed away since our crawling ten kilos can’t fit in to any of them anymore. It is so hard to see how fast he is growing when you see him everyday. I tried to squeeze him in that shirt the other day and well, didn’t quite fit :-D I kindly gave the shirt to a person in need and I think I just have to believe when I’m told that he is really growing. And also since he has triples his weight since birth! It is nice to know that his is growing well, but he could slow down and be baby a tiny bit longer thanks <3

ps. 12 days ’til Finland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: