What are you doin my love?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

top Love&Lies shorts Pull&Bear kimono Pull&Bear shoes Converse sunnies RayBan

Nyt on kyllä niin mun näköinen asu. Tiedättekö kun näkee jossain kivoja asukokonaisuuksia ja miettii, että voi kun voisin pukeutua noin tai olisipa tuo ja tämä juttu niin mun näköinen. Mulla tuli just semmonen fiilis kun näin tän kimono-takki-viltti hässäkän. Mietin pitkän tovin tarviinko todella sen ja onko se nyt ihan välttämätön, mutta en voinut vastustaa. Yritän aina shoppailla todella järkevästi ja ostaa vain vaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään, mutta tämän kohdalla nostin kädet ilmaan ja totesin, että ihan sama, käytän sitä vaikka pelkiltään, koska olin niin rakastunut :-D Tätä tulee varmasti näkymään ihan liikaa mun päällä, etenkin Suomessa!

Toppi ja shortsit on super vanhat ja kulahtaneet, mutta niin yleensä rakkaille vaatteille, jotka on käytössä jos ei päivittäin niin viikoittain, yleensä käy.

Ja hei onko mitään parempaa kuin tuliterä uudet conssit? Etenkin valkoiset! Edelliset meni pesuun mustana ja tuli takaisin harmaana…ehh. Ehkä aika heittää nille hyvästit kun kantakupitkin on kulunut niin puhki ettei niitä enää ole olemassa ja narujen reikärenkulat on läpeensä ruostuneet :-D Oon super huono heittämään pois kenkiä ja usein piilottelenkin niitä meidän kenkäkaapin perälle hehe. Hauska tarina: mun vanha kämppis aikanaan heitti mun vanhat hennesin kangas-läpykäs-tossut roskiin, koska ne oli revennyt ja noh aikalailla tiensä päässä. Minä koulusta kotiin päästyä juoksin paniikissa roskahuoneeseen ja toden totta löysin ne vielä sieltä! Kiitos roskakuski, ettet kerennyt meille ennen mua ;-) Käytin niitä vielä usean kuukauden, ennen kuin sain aikaseksi hakea uudet hennesistä ja vihdoin haikein mielin luovuin vanhoista. Kyse on nyt siis näistä kympin tossuista :-D Kenkähamstraaja täällä siis moi!

Huomaatteko muuten mitään eroa näissä kuvissa verrattuna aikaisempiin (mun ottamiin) kuviin täällä blogissa? Omaan silmään nämä näyttää tosi paljon parempi laatuisilta. Oon aina ottanut kuvat RAW:na, mutta exportannut vaan kopiot kamerasta :-D Jep, en tosiaan ole mikään tekniikan ihmelapsi. Ekaa kertaa siis onnistuin muokkaa kuvat kun ne on vielä RAW tiedostoina ja käytin myös muutaman hermoja raastavan hetken opetellessa vähän lisää photoshopin käytöstä ja olen kyllä tosi tyytyväinen! Toivottavasti eron huomaa :-) Sam on myös todella paljon luontevampi nykyään kameran takana ja toivookin jo omaa Olympuksen kameraa! Ehkä synttärilahjaksi ;-)

ps. tosta tukkatyylistä en sano muuta kuin, että leikkasin otsiksen ja inhoan sitä. onneksi se on melkeen jo kasvanut pois. vinkki: älä leikkaa hiuksia synnytyksen jälkee, ne lähtee muutenkin päästä. voi typeryys ja harmistus

// Now this outfit is really my style. You know when you see cool outfits and you think like oh I wish I could dress like that or this and that thing would be so me? I got that feeling when I saw this kimono-jacket-blanket thingy. I really gave thought about it and if I really need it, but I couldn’t resist. I always try to shop smart and buy pieces that are easy to mix together, but with this I didn’t care. I decided that I wear just this and nothing else if it came to that. That’s how in love I was and am with it :-D You will see this on my way too much from now on, especially in Finland!

Top and shorts are old and worn out but that is what happens to loved clothes you wear if not daily then weekly.

And is there really anything better than a pair of brand new Converse? Especially white ones! My old whites went to the laundry machine black and came out grey. I might have to say bye to those since the heel cups are non existing and the lace hole things are completely rusty :-D I’m so bad at throwing away shoes and often hide the old ones at the back of our shoe cabinet hehe. Funny story: my old roommate threw away my old canvas espadrilles cos those were ripped and pretty much completely worn out. Once I came home from school I ran to our garbage room and found them from there! Thanks garbage truck man for being slow that day ;-) I kept wearing them for several months after that until I got around to go and buy a new pair of the exact same shoes. And I’m talking about these ones :-D Shoe hoarder here hello!

By the way do you notice any difference with the photos compared to some older ones I’ve taken? To me these seem to be another level when it comes to the quality. I always shoot in RAW but have exported only the copies from my camera, never the actual RAW files :-D Yea, I’m not the tech smart type of person. First time I figured how to export and edit the pictures in RAW and I’m really happy with the result. Also learned so more of how to work with photoshop! Hope you can actually notice the difference now. Sam is also way better at shooting photos now days than he was before and is already wishing to get his own Olympus camera. Maybe for his birthday? ;-)

ps. i’m not gonna say anything when it comes to my hairstyle except that I cut bangs and i hate it. thank god it’s almost grown out. tip: don’t cut your hair post labour, your hair will fall out anyways. ugh to my stupidity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s