Pajamas • Ko Chang

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oltiin viime kuun puolella pari päivää Ko Changilla (ja toivottavasti päästään parin viikon päästä takasin) ja majailtiin maailman siisteimmässä hostelli/hotellissa! Oon edellisillä reissuilla hengaillut Pajamasin altaalla, koska meillä on tuttu siellä töissä ja osittain sen takia päätettiinkin, että nyt panostetaan ja mennään sinne asumaan.

Pajamasin privaatti huoneet on vähän hintavampia ja monet yöpyykin siellä dormissa, mutta meille Benin kanssa se ei ollut vaihtoehtona. Ja vaikka oman huoneen hinta vähän kirpaisi, oli se niin jokaisen sentin arvoista! Huone on aivan ihana, siisti ja jokainen yksityiskohta niin loppuun asti mietitty. Olisin helposti voinut viettää koko loman siinä Pajamasin tontilla, tai ihan jopa vaan meidän huoneessa, niin ihastunut olin kaikkeen siellä haha.

Myös Starry eyesin Sita on majoittunut kyseissessä paikassa ja siitä voikin lukea täältä. Sita on hyvin kertonut minkälaista porukkaa siellä majailee ja mitä kaikkea siellä voi tehdä, joten mitä turhaa toistamaan ;-) Mulla ehkä muutenkin tällä hetkellä ajatukset on jotenkin tosi levällää, joten jätän tämän vaan tähän. Mutta suosittelen siis Pajamasia vilpittömästi kaikille. Ehdoton lemppari hostelli koko Thaimaassa ja se jos jotain on aika pajon sanottu reissari meikältä! :-)

// During March we got to travel to Ko Chang again (and hopefully get to go back soon!) and we were staying in the coolest hostel ever! During our previous trips we’ve spend some time on their pool side (since we have a friend working there) and this time we choose to invest a little bit more money and stay there.

The private rooms in Pajamas are on the pricier side and a lot of people stays in their dorms (which are super cool also!) but dorm wasn’t an option for us with Ben. And even though the price of the room took a chunk of our budget it was so worth it. Their rooms are so heavenly with huge bed, cool balcony/terrace area, cute bathrooms and everything was so clean! Every detail is so well thought through. I could have easily spent the whole holiday on their property or even just in our room, that’s how in love I was with everything haha.

If you can read Finnish or feel like google translating you should check out Sita’s blog post about the place. She has stayed there too and explains well what kind of people stay at Pajamas and what activities there is to do. Why bother to repeat it ;-) This is my all time favourite hostel in whole Thailand and I feel like it should say a lot when it comes from a well travelled person like myself :-)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s