6th Blogiverssary!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkein unohtui tässä tohinassa tämän blogin synttärit! SaF ei enää olekaan mikään pikku vauva vaan jo ihan 6 vuotias eskarilainen, huh heijaa kun aika kuluu!

Aloitin tosiaan Sunset & Fridaysin kun olin hakemassa Bangkok Universityyn ja ajattelin, että olisi kiva kirjoittaa julkista blogia (olin 4 vuotta kirjoittanut salasanan takana olevaa blogia, 10 vuotta bloggausta siis takana, huh!) hausta valmistumiseen ja elämästä näiden välillä. Sitä valmistumista edelleen odotellaan (hehe) kun on tullut muutamia mutkia matkaan, vaikkakin kaikki niistä hyviä sellaisia. Parhain mutka matkassa oli tietenkin Ben ;-)

En tiedä olenko ikinä kertonut mistä tämän blogin nimi edes tulee? Ehkä nyt olisikin hyvä kertoa se tarina! Sunset and Fridays on siis yhdistelmä kahdesta mun kuuden vuoden takaisista lemppareista, auringonlaskuista ja perjantaista. Olin tullut reppureissulta Thaimaasta ja pohdin blogin perustamista ja nimiä ja mietin mikä kuvaisi hyvin asioita, joista pidän yli kaiken. Thaimaassa ollessa auringonlaskut oli mulle lievä pakkomielle ja mut löysikin aina rannalta hengailemasta aurigonlaskujen aikaan. Sunset tulee siis siitä. Perjantai oli aikasemmin mulle tietynlainen kuvastus siitä, että sillon alkaa “vapaus” eli viikonloppu, mutta nyt perjantai on saanut täysin uuden merkityksen. Perjantai oli päivä kun Ben syntyi ja onkin mun mielestä älytön sattuma, että näin kävi. Nyt kun blogissa on Ben ja mamma aiheet paljon mukana on nimi edelleen tavallansa hyvin sopiva. Näin siis syntyi ja kehittyi nimi Sunset and Fridays. Oon muutamia kertoja miettinyt nimen vaihtoa, mutta olen jotenkin niin kasvanut kiinni tähän nimeen ja en ehkä osaisi kuvitella mitään toista nimeä blogille :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

So much has been going on that I almost completely forgot my blogs birthday! SaF is no longer a baby but more like a 6 year old pre school kid, oh how time flies!

I started Sunset & Fridays when I was applying to Bangkok University and thought it would be fun to document university life and everything that was going to happen during and after that. After that haven’t happened yet since I’m still waiting to graduate hehe but so much has happened nevertheless! I blogged before also for 4 years (so now already 10 years of blogging behind, wow) but never publicly so Sunset & Fridays was my first public blog.

I don’t think I’ve ever told the story where this blogs name actually comes from? Maybe now would be a great time to reveal that story! Sunset and Fridays is the combination of two of my favourites from six years ago, and still today. I’ve always loved sunsets and especially when I was backpacking in Thailand I used to spend every evening at the beach watching the prettiest sunsets I’ve seen in my life. So when I was thinking of a blog name, sunset was something I wanted to be a part of it. I used to feel like Friday equals freedom as it’s the start of the weekend, but now the Friday has a new meaning since Ben was born on a Friday. It was such a funny coincidence and made me really like my blogs name even more. Almost like my blog is actually growing and changing with me. This is how I ended up with the name Sunset and Fridays. I have few times thought to change the name but after all I think I can’t imagine this blog having any other name :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos / Kuvat Naz Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s