Happy Hippies

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

jumpsuit RipCurl sunnies Rayban shoes Converse

Whoa she’s alive! Heh heh pieni blogikuolema, mutta joo täällä sitä taas näpytellään. Kuukasi meni, että sain itselleni pienen hetken istua alas ihan itsekseni (ilman Beniä sylissä) ja avata wordpressin. Tuntuupa kivalta! :) Nyt ajattelin kertoilla vaan kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta kun tässä on näinkin pitkä aika hujahtanut.

Tässä kuukausen aikana ollaan muunmuassa sekoiltu viisumin jatkon kanssa, viety miestä hammaslääkäriin ekaa kertaa ikinä, käyty ekaa kertaa moneen vuoteen treenaamassa niin että ihan jokaista lihasta särkee, päästy taas flowriden makuun ja jopa ehkä edistyttä vähän, hoidettu kaikki kouluasiat ajallaan (winning!!), ihmetelty alle 4 kuukautta vanhan Benin kovaa omaa tahtoa, pidetty myös pientä uimakoulua sekä käytiin Ko Changilla ja sinne suunnataan myös reilu viikon päästä. Ko Changista, Flowsta ja Benistä mulla onkin postauksia jo luonnoksissa ja niitä tulee sitten seuraavaksi!

Ja viisumia asia sentääs selvisi sillä, että olin vaan vääränä päivänä hakemassa jatkoa, tai lähinnä väärässä kuussa, hups. Yritetään siis nyt huhtikuussa uudestaan! Olen täällä siis ekaa kertaa perheviisumilla ja kaikki siihen liityvät paperiasiat ja hakuajat on niin outoja. Normaalisti sain koululta nipun papereita, jotka vein passin kanssa maahanmuuttovirastoon samana päivänä kun viisumi loppui ja ne leimasi vuoden lisää. Nyt kaikki pitää tehdä itse, mikä tuo oman pienen lisätwistin jännitystä meidän arkeen :D

Nyt taas kutsu käy, eli aika suunnata altaalle!

//Whoa she’s alive! Heh heh a little blogging death, but hey here I am again! Took me a month to get a moment just by myself to open wordpress and start writing again. Feels good :) I’m just gonna go through some happenings from the past month I was MIA.

Within the past month we have for example tried to extend my visa, taken Sam to dentist first time ever, gone to the gym first time in years and now every single muscle hurts haha, been back at flow riding and landing some tricks, done all my school projects on time (winning!!), wondered how someone under 4 months old can have such a strong will, had a little swimming school for Ben and been to Ko Chang and heading back there in a week or so! I have post about Ko Chang, Ben and flow coming up soon also :)

And the whole visa thing was just a craziness. My mistake tho, trying to extend my visa a month too early haha. Will try again in April! I’m first time here with family visa and all the paperwork is so confusing. I use to have student visa and at school they would prepare the papers for me to bring to immigration with my passport and I would get my one year extension just like that. Now I need to do it all alone so it’s, of course, a hassle :D

Now I’m getting called in again, so it’s time to head to the pool with the family!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s