Little Bear

IMG_1558-1IMG_1596-1IMG_1603-1IMG_1586-1IMG_1647-1IMG_1594-1IMG_1628-1IMG_1626-1

Benny bear. Kohta kokonaiset kolme kuukautta elämää elettynä. Kateltiin eilen ensimmäisen viikon kuvia meistä ja huh oltiin kyllä väsyneen näköisiä ja Ben niin älyttömän pieni! Oon edelleen jonkin asteisessa zombi tilassa, tosin nyt tästä on tullut jo niin vakiintunut olotila, ettei sitä edes enää huomaa kuinka väsynyt onkaan :D Salaa jo haaveilen tulevasta kun Ben alkaa syömään kiinteitä ja itse saan nukkua öitä heräilemättä. Kovasti on kyllä viimeisen vuoden aikana lähitulevaisuuden haaveet muuttunut, voisin jopa väittää hehe. No nyt sentää saa nauttia vielä siitä ettei tyyppi pahemmin liiku. Kääntyilee kyljelleen kyllä ja jaloillaan potkii itseään hissukseen ympäri sänkyä, muttei sentää ryömi vielä. Tietää, että kun tyypin jättää tiettyyn paikkaan, sen myös löytää sieltä myöhemmin. Samaa ei ehkä enää voi lähitulevaisuudessa sanoa. Silloin ehkä nukutaan heräilemättä, mutta hereillä oltaessa ollaan sitten liikkeellä ja muistellaan kuinka ihanaa oli, kun Ben ei vielä vipeltänyt menemään. Nyt nautin täysin siitä, kun tyyppiä saa halia sängyssä eikä se pääse vielä karkuun hehe.

Tästä muuten sain aika paljon kommenttia aikasemmin, että kuinka Ben kannattaisi jo nyt totuttaa nukkumaan omassa sängyssä (nukkuu siis yöt aina mun vieressä), tai ei myöhemmin suostu siirtymään omaan sänkyyn ollenkaan. Itse en suostu nukuttamaan Beniä öitä omassa sängyssä, koska noh, yösyötöt. Todella paljon helpompi meille kummallekin nukkua vierekkäin, heretä puoliksi, imettää ja jatkaa kummankin unia. Kun vaihtoehto on heretä täysin, nousta istumaan, nostaa Ben sängystä, imettää ja koittaa nukuttaa se taas omaan sänkyyn yksin. Menen sieltä mistä aita on matalin haha.

Haluan uskoa, että kaikkea aikansa. Ei se ikuisesti meidän sängyssä suostu nukkumaan, vaikka ehkä itse haluaisinkin. Ja myönnän, että mogasin jos Ben ei vielä 15 vuotiaanakaan suostu siirtymään omaan sänkyyn ;)

// Benny bear. Soon three months of life lived. We were going through some photos of the first week when Ben was born and oh my we looked tired and Ben was so tiny! I’m still in a some sort of zombi mood, but now it’s become so natural state that I don’t even realise how tired I really am anymore :D I’m secretly dreaming of the future already when Ben starts to eat solid foods and I can sleep through the nights! I can also admit that my near future dreams have changed “a bit” in the past year hehe. Well at least now we can still enjoy the time when Ben is not moving too much. He knows how to turn side ways and pull himself around slowly with his feet, but at least he is not crawling yet. We’re still able to leave him in one spot and expect to find him there later haha. Probably something that can’t be done in near future anymore. Then I might be sleeping through the nights but running throughout the days! Now I’m just enjoying the time I can cuddle him in bed and he can’t run away hehe.

Something I’ve actually got quite a lot of comments about is how I should be teaching Ben to get used to sleeping in his own bed already or he won’t leave our bed easily. He is sleeping now next to me every night and the main reason is that I breastfeed him few times during the night. It is so much easier for both of us to wake up a little, eat and keep on sleeping. Instead of me fully waking up, lifting him from his bed, feeding him and then trying to get him to fall asleep in his own bed again. I’ll definitely take the easiest way out in this one and just keep him in our bed haha.

I want to believe that there is time for everything. I’m sure he won’t want to sleep in our bed forever (even if I wanted him to haha). And I will admit I screwed up if by the time he is 15 years old he still won’t leave our bed ;)

Kuvat / Photos Naz Brown

2 thoughts on “Little Bear

  1. Aivan ihana pieni mies <3 ja sulla just oikee asenne. Teet niin kuin teistä parhaalta tuntuu. Muiden on turha tulla huutelemaan neuvoja. Mäkin kovasti epäilen, että teini-ikäisenä poika vielä haluis kömpiä teidän väliin ;) toisaalta jos haluis niin mikäs siinä!
    Tsemppiä väsymyksen kanssa. Se saattaa olla aika lamauttavaa pienen kanssa välillä, mutta vauvavuosi menee oikeesti super nopeesti ja kohta saat taas (toivottavasti) nukkua vähän paremmin. Meillä ei aikanaan kiinteet ruuat kyllä auttanu yöheräilyihin yhtään, mutta onneks toi nyt päälle vuoden ikäsenä jo antaa äitin nukkua ihan mukavasti :)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s