seafood risotto

lamb gnocchi with duck egg

Bangkok ravintola vinkkiä tarjolla! Oon yrittänyt kirjottaa tätä vaikka kuinka monta kertaa, mutta en vaan saa järkeviä kokonaisia lauseita aikaiseksi. Tähän teksikenttään ilmestyy aina vaan epämääräinen lista ylistyssanoja ja kehuja tätä paikkaa kohtaan. Jos siis haluat käydä syömässä tajunnan räjäyttävän hyvää ruokaa Bangkokissa, ei tätä paikkaa voi ohittaa. Hintataso Suomeen verrattuna on myös naurettavan halpa. Annokset on alkaen noin 5 euroa ja Roastin oma nimikko tee 3 euroa mukillinen. Me käydään Samin kanssa täällä vähintään kerran kuukaudessa ja tästä on muodostunut meille sellainen vakkari treffipaikka. En ole päässyt tosin vielä testaamaan miten paikka taipuu vegaanille, mutta noin yleisesti keskitasoisella (tai vähän keskitasoa paremmalla) paikkalla yleensä on vege vaihtoehtoja tai vegaaniksi helposti muokkatuvia annoksia. Nämä kuvat on siis napsittu jo viime vuoden puolella ja tätä tekstiä ei pitäisi naputella aamulla maha tyhjänä! Ton viimeisen kuvan vohvelin jos saa vegaanisena en ehkä syö enää ikinä missään muualla.

Okei pakko lähteä tekemään aamupalaa. Käykää Roastissa. Lupaan, etten hehkuta sitä turhaan!

I got you a Bangkok restaurant tip! I’ve been trying to write this for who knows how many times but the only thing I can come up with is a random list of words of praise. So if you would like to go and eat mind blowingly good food in Bangkok, yo cant miss this place. The price range compared to Finland is cheap having dishes from 5 euros up and signature tea for 3 euros per mug. Sam and I go here about once a month and it has become our favourite date spot. I haven’t had the change to test out yet how this place works for vegan, but I’m sure they have dishes that are close to vegan or easily modified. These pictures are taken already last year and I so should not be writing this text early morning before breakfast! I mean look at that waffle! If I can get that made vegan I will never ever eat anywhere else anymore haha.

Okay, gotta go make some breakfast now. Go to Roast. I promise I’m not praising this place for nothing!

ROAST

EmQuartier – BTS Phrom Phong

Daily 10 am – 10 pm

the COMMONS – Thonglor soi 17

Mon-Thu 10am-11pm
Fri-Sat 9am-11pm
Sun 9am-10 pm

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: