Marriage Anniversary

manniversary.jpg

Siis huh huh. Kurkkasin aamulla kalenteria (se on niin tukossa, että sitä vaan satunnaisesti kurkitaan) ja tajusin, että me ollaan oltu tänää 6 kuukautta naimisissa, NAIMISISSA! Ihan hullua ajatella kuinka nopeasti aika menee. Mutta pakko sanoa että, mulla kävi kyllä maailman paras tuuri, että toi yks jossain mielenhäiriössä meni mun kanssa naimisiin. Sam on vaan maailman paras ja minä maailman onnellisin <3 Nyt mä lähden kouluun ja myöhemmin mennään juhlistamaan tätä hienoa päivää meidän lemppari narusoppa ravintolaan! Adios ihkut! (tänää niin ihkuttaa ja sydämmiä <3 ja ihanaa! okei moi)

Oh my buddha. I peaked in my calendar (it’s so full of to-do’s that you only peak in it lol) this morning and realised that we have been married for 6 months today! MARRIED! It is crazy to think how fast the time flies. But I have to say that I go so super lucky that Sam in some aberration decided to marry me. He is definitely the best person I’ve ever known and I’m so so lucky to be his wife <3 Now I’m off to uni and later we gonna go celebrate this special day to our favourite noodle soup restaurant! (so much love and hearts <3 and cuteness in me today lol okay bye!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s