Outfits of 2015

asut2015-1 copyOLYMPUS DIGITAL CAMERAasut2015-3 copy07-1 copyasut2015-2 copyasut2015-4 copy

Kaikki viime vuoden asu olisi tässä. Todella surkea saldo täytyy myöntää, vaikkakin annan itelleni pikkuisen anteeksi, koska olin raskaana ja en yksinkertaisesti mahtunut lähes mihinkään :D Enkä myöskään viitsinyt uudistaa koko vaatekaappia muutaman kuukauden turpoamisen takia, kun nyt vajaa kaksi kuukautta synnytyksestä oon taas vanhoissa mitoissa. Lähes kaikki uudet vaatteet mitä ostin yritin ostaa niin, että voisin käyttää niitä vielä näin synnytyksen jälkeen ja koen että onnistuin siinä tosi hyvin! Kaikkia noita asuja varmasti tuun käyttämään vielä moneen kertaan, mutta yli muiden lemppareiksi nousee kyllä 7 ja 9. Hauska muuten, ettei näistä kuvista edes välttämättä huomaisi, että missä kuvissa olen raskaana ja missä en :D 7. kuvassa olen 23. viikolla, 9. kuvassa 33. viikolla ja 10. kuva taitaa olla otettu 4 päivää ennen synnytystä! Aika meni kyllä todella haipakkaa, ja vaikka se tuntui, että raskaus kestää ihan hullun kauan, meni se lopulta tosi äkkiä. Tuntui kyllä todella luonnolliselta elellä sen mahan kanssa, vaikka se aiheuttikin välillä asuja miettiessä pieniä itkupotku raivareita :D Mutta parasta on nyt toi tyyppi tossa. Se on kyllä niiiiin niiden kaikkien tyhmien asukriisien arvoinen. Eläisin koska vaan ton viime vuoden uudestaan vaikka alasti Benin takia <3

Mutta nyt, nyt voin pukea taas mitä vaan. Pukeutumis vapaus, halleluja!

Here is all the outfits of last year. Pretty lame I know, but I forgive myself since I was pregnant most of the year and couldn’t fit in to anything :D I also didn’t want to go buy too many new clothes that time ‘cos now close to two months after giving birth I’m back to my normal weight. Almost all the clothes I bought I can use also now after pregnancy which is awesome. I’ll probably use all of those outfits still now, but my ultimate favourites would be 7 and 9. it’s also funny to realise that you might not even notice I’m pregnant in some of the photos :D In picture 7 I’m 23 weeks pregnant, picture 9 I’m 33 weeks pregnant and picture 10 is taken only 4 days before I gave birth! In the end time fly by so quickly even though during pregnancy it felt like it’s going so slow. It felt really natural to live with the belly, even tho it did make dressing up a daily challenge :D But the little fellow is the best and so worth any clothing crises. I’d live through the last year naked if I had to for him anytime <3

But now I can fit to wear anything, freedom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s