Snowy Saturday

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAgg5.jpg

jacket Canada Goose jeans H&M scarf old shoes Vans headband DIY

Jännää miten kaikkeen tottuu. Olisin nauranut päin näköä ja pyöritellyt silmiäni, jos joku olisi mulle sanonut puoli vuotta sitten, että kyllä sä siihen Suomen pakkaseen vielä totut. Mutta totta se on, kyllähän mä tähän olen taas tottunut. Tai no ainakin joten kuten sopeutunut, vaikken tästä kylmyydestä kyllä vieläkään yhtään pidä. Mutta positiivisuutta vaan peliin: se on pukeutumis kysymys paleleeko ulkona ja mistä todella nautin on raikas pakkasilma tunkkaisen kaiken Bangkokin saasteen jälkeen! On niin ihana työnnellä vaunuja ulkona kun aurinko paistaa, kaikkialla on valkoista ja ilma on pakkasesta kirpsakka. Tätä tulee kyllä ikävä!

Tänää siis on viimein lähtö takasin Bangkokiin. En pahemmin nukkunut viimeyönä tai istunut paikallani eilen, oon vaan niin lähtövalmis! Sain kun sainkin pakattua kaikki meidän rojut kahteen keskikokoisen matkalaukkuun ja nyt täytyy vaan toivoa, etten saanut niitä ylikiloille :D Mutta nyt on pakko mennä syömään aamupala ja panikoimaan unohdinko jotain. Palataan Bangkokista!

It’s funny how you get used to things. I would have died laughing if someone said to me six months ago that I’d get use to the cold in Finland. But it is true, I’m some how used to this already. Doesn’t not mean I enjoy it though haha. But it’s all about attitude, need to dress according to the weather and enjoy the fresh crisp air after Bangkoks pollution. I’ve been enjoying pushing strollers outside when it’s white all around and the air is so fresh. Definitely something I will miss a lot!

Today we’ll be flying back to Bangkok. I barely slept last night (bad idea when about to travel 16 hours with a baby lol) and I’m so ready to go. I was able to pack all our stuff in to two midsize luggages and now I’m just crossing my fingers there is no extra kilos! Now I gotta go eat some breakfast and panic if I forgot anything. I’ll get back to you from Bangkok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s