Merry Christmas!

joulutonttu.jpg

Jouluaatto. Meijän pikku tonttu pyörittää tätä huushollia ihan niin kuin kaikkina muinakin päivinä. Tänää tosin herra oli aamusta mukana tallilla, kun käytiin katsomassa joulukatrilliesitys. Kun muut ihmiset jouluaatto aamuna keittelee joulupuurot tai menee joulusaunaan, niin meidän perhe suuntaa tallille. Kai se on meidän heppaihmisten joka vuotinen traditio :) Tyyppi nukkui tyytyväisenä kantorepussa koko tallilla olo ajan ja ennätyksellisesti nukkuu edelleen! Aijonkin tästä juosta alas keittämään riisipuurot ennen kuin kutsu käy taas.

Nyt, hyvää ja onnellista joulun aikaa kaikille!

Christmas eve. Our little elf is running the household as usual. This morning though we took him to the stables to watch christmas show with us. Other people have tradition to make rise porridge or go to christmas morning sauna but we always go to the horse stables on christmas eve. The little man was sleeping all happily in his front backpack during the whole time and he is still magically sleeping! I need to go prepare my rice porridge now before he wakes up and is giving out orders again ;)

Now, Merry Christmas to everyone!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s