Mid December news

b2.jpg

Eh vihdoin sain kun sainkin itseni avaamaan wordpressin ja takasin blogin äärelle! Ei sillä, että nytkään olisi aikaa tätä naputella kun likapyykkivuori pursuaa jo yli pyykkikorin ja kaikki puhtaat pitkähihaiset bodyt on loppu. Noh, kai tämä vaan on se (melkeen) hallittu kaaos :)

Vauva on nyt 3 viikkoa vanha ja meidän arki muuttuu joka viikko. Ekan viikkon tyyppi nukkui omassa sängyssä, toka viikko meni meidän välissä ja tällä viikolla ei nukuta öisin enää ollenkaan. Päivisin 7 tunnin päikkärit on kyllä ihan mahdolliset, huoh. Nyt vaikka öisin ei enää nukutakaan ei elämä ole enää niin tunteiden myrskyä ja epätodellisia fiiliksiä niin kun oli eka viikko. Sillon vaikka saatiinkin nukkua paremmin oli koko ajan todella kummallinen olo ja vaikea uskoa, että meillä on nyt ihan oikeasti lapsi. Ja kyllä, se on meidän oma ja meidän kanssa ihan joka ikinen päivä. Nyt kun tyyppiin on tottunut niin haluaa häntä pitää vaan koko ajan sylissä ja tuijotella. Varmasti kaikki muut vanhemmat osaa myös samaistua näihin “ekojen viikkojen tunteisiin”.

Koska minä en olisi minä jos mun elämä ei olisi aina vähän vauhdikasta, olen jo onnistunut niin lapsen nimen rekisteröinnissä, passitilauksessa (ja passikuvassa, mikä missio!) sekä Thaimaan kansailaisuuden hakemisessa. Myös oma uusi passi ja viisumi on jo hankittu sekä lennot (23.1) varattu kotimatkalle! 36 päivää ja me heilutetaan heipat Suomelle ja suunnataan vihdoin takasin Bangkokiin. Onhan sitä sitten oltu jo 5 kuukautta Suomessa ja vielä tähän maailman parhaaseen (heh heh) vuodenaikaan. Bangkok, aurinko, lämpö, ruoka, oma koti… voisin jo mennäkin pakkaamaan :D

// Finally I have time to sit down and open my laptop. Not that I would actually have time now either when the laundry is taking over one of the bedrooms and there is no clean baby clothes left, oops. Well, a guess this is just our (almost) organised chaos.

Our baby is now 3 weeks old and our everyday life keeps changing ever week. First week the little fellow slept in his own bed, the second week he slept in our bed and this week he don’t sleep night time anymore at all. Day time it’s more fun to have this  6 to 7 hour naps though. Even though we don’t really sleep here much is our life finally starting to feel more stable. The first week we maybe slept better but were feeling so unrealistic all the time. It was a strong idea that we have a child now and yes he will be with us every single day for good. Now when we are more used to having him around and getting in to the routine I just feel like I want toehold him all the time and just stare at him. Such a precious little man. I’m sure all other parents know exactly what I’m talking about!

Because I would not be myself if my life wasn’t constant hassle I have already registered our boy’s name, ordered his passport (and took his passport photo, what a mission!) and also applied for his Thai citizenship. I also already have my own new passport with new visa to Thailand and all our flights (23.1) have been booked and paid! 36 days and we wave goodbye to Finland and head home to Bangkok. Then I’ve been here for 5 months during this “lovely” time of the year… Bangkok, sun, heat, food, own home… I should probably start packing already :D 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s