the next big thing

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki päivät näyttää aikalailla tältä. Sohva, viltti, jättikuppu teetä ja netflix. Toisaalta tekisi mieli siivota, kokkailla ja hääräillä kaikennäköstä nyt kun vielä voi, mutta samalla logiikalla ajateltuna ei tee mieli tehdä yhtään mitään, nyt kun vielä voi. Kai sitä muutaman päivän (tai viikon) päästä saa hääräillä kaikennäköistä ihan tarpeeksi. Ehkä ideaaleinta on nyt vaan meidän nauttia kahden keskeisestä ajasta, käydä kävelyillä, rauhassa ruokakaupassa, kokkailla ja keskustella syntyjä syviä. Kohta päivät on täynnä kakkavaippoja ja mikropizzoja, vaikka sekin kyllä kuullostaa ihan hyvältä. Niin kun aina rakastan sanoa: kaikkea aina aikansa.

Nyt jatkan meidän paperisotkun selvittämistä. Sain vihdoin uuden passini ja nyt tarvitaan vielä uusi viisumi Thaimaaseen ja kaikki mahdolliset paperit kasaan vauvan passia varten. Suunnitelmissa olisi lähteä kotiin Bangkokiin tammikuun lopussa (noin 9 viikkoa enää!), jos kaikki vaan menee hyvin. Monet on kauhistellut miten voidaan lähteä niin pian pikkusen kanssa Thaimaaseen, mutta me mennään sinne omaan kotiin ja siellä on ystävät sekä Samin perhe. Tilanne olisi todella eri jos lähdettäisiin reppureissulle eikä paikanpäällä odottaisi siistiä asuntoa tai yhtään tuttuja ihmisiä. En osaa vielä sen enempää kauhistella asiaa kun en tiedä minkälainen arki meille tulee muutenkaan kun vauva syntyy. Tänää on siis laskettua aika, mutta tyyppi taitaa vielä viihtyä mahassa hetken jos toisenkin. No mikäs tässä, mehän odotellaan kun ei muutakaan voi :D

 

// Everyday looks like this. Couch, blanket, huge cup of tea and netflix. I feel like I should be cleaning up, cooking and doing all sorts of things while I still can, but with the same logic I feel like I shouldn’t be doing anything while I still can :D A guess in few days (or weeks) I will have more than enough to do all day everyday. The ideal thing to do now would probably be to just enjoy our time together while it’s still just two of us, enjoy the peacefulness, go for walks and cook nice meals. I’m sure our days are soon full of diaper changes and microwave foods. But hey, there is time and place for everything.

Now I need to go back o figuring out our paperwork. I finally got my new passport and I still need a new visa for Thailand and all possible papers for our son’s passport. We are planning to leave to Bangkok at the end of January (in 9 weeks!), if everything just goes well. I’ve got a lot of worrying messages from people saying it’s too early to leave with tiny baby to Thailand, but most seem to forget we have nice apartment there and all our friends and Sam’s relatives. I think the situation would be really different if we were planning to go backpacking to a strange place. I’m not really worrying about going back home since I also have no idea how our daily life will be when this little man is born. Today is actually the due day but I feel like he won’t be joining us any time soon. Well, we’ll wait, as there would be anything else we could do :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s