Hey, we’re about to be a family!

IMG_5305-1IMG_5363-1IMG_5384-1IMG_5351-1

Sain eilen lahjottua (ruokapalkalla hehe) yhden mun parhaista ystävistä ottamaan meille kuvia mun mahasta ennen kun se katoaa ja meistä parina ennen kun meitä on kokonaiset kolme. Oon niin onnellinen tällä hetkellä kahdesta asiasta. Ensimmäinen on tietty Sam. Vaikka se kuinka onkin muuttumassa Suomi pojaksi, jota välillä masentaa, kiukuttaa ja se haluaa vaan olla yksin on se silti ehdottomasti maailman parhain tyyppi. Tiedättekö kun on niitä tyyppejä kenen kanssa voi nauraa vedet silmissä pieru vitseille ja samaan hengenvetoon keskustella vakavasti maailman politiikasta? Sam on just se tyyppi. Voin todellakin sanoa, että olen naimisissa mun parhaan kaverin kanssa ja se on ihan älyttömän siistiä!

Toinen asia mistä olen onnellinen tällä hetkellä on mun ystävät niin Suomessa kuin Thaimaassa. Oon melko varma, että jos tarkemmin laskisin niin mun parhaista kavereista yli puolet on super lahjakkaita valokuvaajia ja se jos jokin on niin mahtavaa! Etenkin bloggaajan näkökulmasta se on aika onnekas sattuma ;) Tietää, että tulee sitten mikä tahansa tilaisuus mihin tarvii hyvän tyypin kuvia räpsimään, niin on niitä lahjakkaita tyyppejä ympärillä. Tosin se aiheuttaa pieniä paineta laittaa blogiin enää mitää itse otettuja kuvia, kun niin edellisen kuin tämänkin postauksen kuvat on ottanut ammattilainen!

Ja vauva-juttuja: tänään on raskausviikkoja jo täydet 39! Näissä kuvissa siis päivää vajaa 39 viikkoa ja kiloja tullut vain se 12. En tiedä saako näistä kuvista niin hyvin selvää, mutta kilot on kyllä tullut just ja tasan tohon keskivartaloon, mikä on todella huvittavan näköistä. Tiestysti sitä ei ole enää niin timmissä kunnossa muualtakaan kropasta, kun urheilu on ollut todella minimaalista, mutta ei myöskään ole tullut tasaisesti turvottua joku puolelta. Itse en usko, että synnytän laskettuna päivänä ja veikkaan että menee ainakin viikon yli, mutta toisaalta eihän mulla ole mitään kokemusta raskaudesta tai synnytyksestä, joten tiedä sitten :D Tällänen tunne on vaan lähipäivinä ollut!

IMG_5405-1

I was able to bribe (with food lol) one of my friends to take some photos of my belly and just us since there is still just us two. I’m so happy about two things at the moments. First is of course Sam. No matter how much he has changed in to a Finnish boy who gets grumpy, moody and just wants to be alone he is still one of the best persons I have even met. You know when you have a person you can make childish fart jokes with and die laughing and the next minute be all serious talking about world politics? Sam is exactly that person to me. I can honestly say I married my best friend and it is so awesome!

Another thing that makes me super happy is my friends. The ones from here in Finland I’ve known since forever and the ones I have grown with so so much in Thailand. What I find interesting is that if I would actually count I’m sure more than half of my friends are photographers! As a blogger I feel really lucky ;) It is also great to know that no mater what happening comes up I always have someone to come and shoot it for me! Though it does give me some anxiety to post any of my own photos here anymore when the pictures for example for the last post and this one has been taken by professionals!

And some baby news: today starts my pregnancy week 39! So in these photos I’m one day short of 39 weeks pregnant and gained around 12 kilos. I’m not sure if you can clearly see from these pictures but all that weight has really only gained in my middle body which looks hilarious. Of course I’m not as lean from anywhere else as I used to be since I haven’t been able to work out much, but I also haven’t puffed up equally everywhere. I’m happy with that haha. I don’t think I will give birth in a week, might take another two weeks atlas but then again I don’t have any experience in this so I could be so wrong! This is just how I’ve been feeling lately :)

Kuvat/ Photos: Jenna Kuusimäki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s