Syksy on uusian alkujen aikaa. Ja nyt kun Suomessakin alkaa tuntua ja näyttää syksyltä, alkaa itseä mietityttämään mitä uusia tuulia omaan elämäänsä voisi soveltaa. En ole aloittamassa uutta koulua tai uudessa työpaikassa ja vauvakin syntyy vasta muutaman kuukauden päästä (edit: tajusin just, että ensi kuussahan se syntyy… oho hups ai mikä baby brain). Silti on koko ajan sellainen tunne, että jotain muutosta tarvittaisiin nyt heti.

Päätin, että lokakuu olisi hyvä aika aloittaa uudistukset blogissa sekä ulkonäöllisesti sekä sisännöllisesti. Olenkin ryhtynyt jo vaihtelevalla menestyksellä blogin ulkoasun kimppuun ja uudistuksia tulee vielä näkymään aina kun saan itseni istumaan koneen äärelle tarpeeksi pitkään, että opin miten jokun haluttu juttu saadaan säädettyä. Oma tavoite olisi saada ulkoasua viimeisteltyä tämän kuukaden loppuun mennessä. No pressure kun osaa laittaa deadllinen mahdollisimman kauas katsokaas haha. Sisännöllisesti (eh, onko toi edes sana?) olen ajatellut uutta avoimenpaa linjaa niin mun ajatusten kun mielipiteidenkin kohdalla. Pitkään olen hionut postauksia niin, että niistä on tullut melko persoonamattomia ja nyt olen päättänyt että se saa jäädä. Kaikki aivopierut ja hetken mielijohteet saa luvan päätyä blogiin. Onpahan ainakin mille nauraa myöhemmin elämässä, eikös?

Fall is the time for everything new. Now when it starts to look and feel like a real autumn time in Finland it makes me wonder what new could I start this fall. I’m not starting in a new school or a new job and won’t be having a baby in my life until in few months (edit: just realised that he will be born next month… eh what baby brain? lol). I just have this feeling that I need some change, something new and I need it now.

So I decided that October could be a good time to start to rebuild this blog. I have slowly start to change the layout already and will give myself till the end of the month to finish it. Slowly but surely I believe I can get it the way I want haha. The content will change a bit also as I will try to be more open with my ideas and thoughts when writing here. I have for so long been really strict to myself of what I should and should not say here and it has made this blog to have no personality at all. Now I’m just going to post here whatever I have in my mind and if it’s ridiculous then at least we’ll get a good laugh about it later in life.

Tämä tosin koskee vain minua itseäni ja aijon edelleen pitää läheiset täältä poissa. Sam tosin on poikkeus ja avoimin mielin tässä mukana, joten häneen kohdistuvia juttuja täältä tulee kuitenkin löytymään. Vauvan suhteen en osaa vielä yhtään sanoa missä tulee menemään meillä raja. Nimen tulen tänne kertomaan ajallaan (se on jo päätetty!) ja kuvia varmasti tulee myös täällä näkymään pienten tarinoiden kera. Kaikki nolot tarinat aijon jättää pois ja vaikka mut haukuttaisiin ihme kiiltokuvan esittäjäksi ei mun mielestä ole reilua, että jakaisin vauvan ekat nenänkaivuu tarinat täällä, kun en vastaavia itsestänikään tänne jakaisi. Hyvän maun rajoissa siis mennään.

This will only concern me though. I will still keep everyone close to me outside of my blog unless they for a reason or another want to be part of it. Sam is and has been so open minded with the blog and doesn’t really care so he will still be part of my stories and posts. What I’m going to do concerning our baby is still unsure. I will tell his name (which we have already!) when it’s the time and I will post some pictures with little stories also. With the limit of good taste obviously as I wouldn’t post super embarrassing stories of photos of myself too. Some people might judge me and say I’m just posting this polished look of our family here but I don’t care. It’s how I like to see our family too.

Kolmantena blogiin kohdistuvana uudistuksena olin ajatellut vihdoin korjata tän harvaksi muuttuneen postailutahdin ja pyrkiä sekä pysyä siinä pari-kolme postausta per viikko. Se oli joskus aikoinaan mun normaali postailutahti ja hiljalleen hiipui kun aloin yliajattelemaan jokaista lausetta minkä tänne kirjoitin. Ehkä nyt kun sallin itseltäni tänne kaikki puoliksi mietityt aivopierut tulee erinäisistä aiheista kirjoiteltua kevyemmin mielin. Myös se, että saan Samin kohta Suomeen tulee helpottamaan mua kuvaamisen suhteen, kun on jatkuvasti joku vierellä kenen käteen voi tuuppasta kameran hehe.

Third change I have planned for the blog is the frequency I post here. I used to post few times a week and it felt “right” but it then slowed down as I started to overthink everything. Maybe now when I allow myself to write down what ever brain fart I have in mind I can get back to that “speed” again. Also the fact that I get Sam to Finland in few weeks will help me so much with getting photos to post. it’s always nice to have someone with you who can work as your camera man when needed haha.

Ehkä mä jätän tämän aivopierun nyt tähän ja lähden täältä kahvilan nurkasta kotia kohti. Kertokaa mulle olisiko teillä jotain postaustoiveita, ehdotuksia, tai vaikka blogin ulkoasuun liittyviä toiveita?

Okay I should probably stop this post now here and leave this coffee shop to head home. Let me know if you have some wishes what I should write about, post pictures of or if you have ideas how to make the layout more functional!

4 thoughts on “Starting something new

 1. pavvie says:

  Keep it going! xx

  Like

  1. Mari Galson says:

   thank you, I will x

   Like

 2. Anne says:

  Kivalta näyttää tää uus ulkoasu! Ja tsemppistä beben kanssa. Oonkin välillä käynyt sun instassa vaklaamassa, missä mennään. :)

  Like

  1. Mari Galson says:

   Kiitos! Kauhee sotkuhan tää vielä on, mutta eiköhän tää koko blogi tästä selkiydy kun opin lisää koodeja :D Kuhan saan valmista ennen kun tyyppi syntyy ja sulattaa mun aivot :D

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: