Phuket dreaming

Katos katos, löysin kuin löysinkin meijän Phuketin reissulta muutaman kuvan! Vaikka Suomessa onkin todella ihana olla ja taas asua, on mulla kyllä ihan älytön ikävä Thaimaaseen. Siihen saattaa vaikuttaa sekin, että Sam on edelleen Bangkokissa… Tämä Phuketin reissu olikin meidän viimeinen reissu hetkeen ihan kahdestaan pariskuntana! Kohta repussa kulkee pieni mies ja aikatauluja rytmittää muut asiat kuin parhaat ruskettumistunnit rannalla ja happy hourit, haha. Mutta niinhan se menee, kaikkea aikansa ja me ollaan kyllä niin valmiit ja innoissaan, että pieni mies voi kyllä liittyä meidän joukkoon mun puolesta ihan heti kun on “kypsä” (hahah voiko noin sanoa vauvasta?).

Mutta nyt poistun koneelta poukkoilevien ajatusteni kanssa. Ostin eilen uudet juoksutossut ja vaikken ehkä hetkeen ihan juoksekaan voin sentään mukavissa tossuissa käydä kävelyillä ja nauttia tästä syksystä. Onko muuten mitän parempaa kuin lämmittävä aurinko ja viileä tuuli? Viisi vuotta kun vietti tasasessa +35 asteen paahteessa oppi arvostamaan Suomen kirpeitä syksyn kelejä. Nyt siis sinne kävelylle, moi!

Oh yea, I found few photos of our trip to Phuket! It is so nice to be and live in Finland again but I have to admit I do miss Thailand quite terribly. Might have something to do with the fact that Sam is still in Bangkok… This trip to Phuket was our last trip just as a couple! Soon we have a little boy to add to my backpack and we need to plan our days around him instead of the best tanning hours and happy hours haha. But thats how life is, there is the time and place for everything. And we are more than ready and excited to get in to this new era of parenthood.

But now I should exit the internet with my random bubbly thoughts. I bought new trainers yesterday and even though I might not be running marathons anytime soon, I will be going out for nice walks and enjoy the autumn time. Is there anything better than warm sunshine and little cold breeze? When you’ve been 5 years in +35 degree weather you start to appreciate Finland’s fall time. Okay time for that walk now, bye!

2 thoughts on “Phuket dreaming

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s