I might be sad, but damn I’m so lucky

IMG_6079

Lensin eilen Suomeen. En ymmärrä miten sain kasattua itseni ja käveltyä turvatarkastukseen samalla kun Sam jäi heiluttaamaan heipat. Lentokoneessa tuli kyllä itku. Ihan hirveä tunne kun tietää ettei nää toista kolmeen kuukauteen ja on tottunut viettämään kaiken mahdollisen ajan aina yhdessä. (Ja vaikka lennän suhteellisen paljon, inhoan sitä silti ihan hulluna. Lentäminen ilman Samia on todella ahdistavaa, koska mietin aina että mitä jos tää onkin nyt se kone mikä tippuu ja en voi enää kertoa kuinka paljon sitä rakastan.)

Toisaalta ajattelin, että voi kuinka onnekkaita me ollaan. Voin lähteä Suomeen synnyttämään ja Sam jäädä töihin ja tulla myöhemmin perässä. Kuinka me voidaan elää kahdessa maassa ja kasvattaa varsin kansainvälinen pieni mies. Kuinka me vietetään kuitenkin huomattavasti enemmän aikaa yhdessä kun keskiverto pariskunnat. Kuinka se on vaan 10 viikkoa ja me jo nähdään (ja 12 viikkoa ja mini syntyy!).

Mutta nyt, SUOMI! Ruisleipää, salmiakkia, karjalanpiirakoita, bataatteja… Raskauskilot tervetuloa tähän kroppaan!

I flew to Finland yesterday. I’m not sure how I got myself together and was able to walk to the security check at the airport when Sam waved good bye. I admit I did cry like a baby in the plane. It was the most horrible feeling ever to know that you won’t see your better half for close to three months. Especially when we are used spending every free minute together. And even though I do fly a lot I still hate it so much. I always wonder if the plane will fall and I can’t tell Sam anymore how much I love him.

On the other hand I was thinking how damn lucky we are. I can just fly to Finland to give birth to our son and he can follow up later. How we can live in two countries and raise pretty international little boy. And we do spent a lot more time together than an average couple haha. I need to think it’s only 10 weeks we see again (and 12 weeks and mini Sam is here!).

But now FINLAND! Rye bread, Salmiakki candy, karelias pies, sweet potatoes… Pregnancy weight, you’re welcome to this body now!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s