Baby Shower Sunday

Oon ehkä nyt sulatellut tätä asiaa ja tarpeeksi monta päivää (2 viikkoa hehe), etta voin tännekin tulla kertomaan ilman miljoonaa huutomerkkiä ja super hymynaamaa. Käytiin toissa viikolla maanantaina rakenneultrassa tutkimassa, että mini tyypillä on kaikki kunnossa ja kehittyy oikeaan suuntaa. Siinä samassa kun lääkari mittaili luiden pituuksia ja tarkasteli lapsiveden määrää kysyin, jos sukupuolta näkisi jo. Hyvä että kerkesin lausetta saada loppuun kun lääkari iloisesti huudahti “se on POIKA!!!”. Ihan kun suurempikin ihme olisi tapahtunut. Thaimassaa uskotaan, etta perheen ekan lapsen ollessa poika on isällä todella hyva karma ja ilmeisesti lääkäri uskoi myös tähän todella vakaasti haha. Sam oli myös aikamoista hymyä kuulleessaan, etta eka lapsi on pikkuruinen miekkonen.

Muutama kaveri oli jo puhunut, että kun sukupuoli tiedetään niin baby showerit kehiin! Joten niitä vietettiin sitten viime viikolla sunnuntaina ja oli aivan huippu hauskaa. Kiitos kaikille, jotka auttoi niiden järjestämisessä ja jotka pääsivät paikalle! Kuvista iso kiitos Sussulle, onni on kun kaveripiiriin kuuluu ammattivalokuvaaja!

Me and Sam are having a little boy and for that my best friends organised a baby shower for us. It was such a perfect Sunday afternoon/evening and I couldn’t be happier. Thank you for everyone who took part of it and huge thanks to Sussu for these photos. It’s always a blast to have so talented friends! 

IMG_1029 copy-1 IMG_1031 copy-1 IMG_1032 copy-1 IMG_1033 copy-1 IMG_1037 copy-1 IMG_1039 copy-1 IMG_1044 copy-1 IMG_1053 copy-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s