Morning Bangkok

viewpool

Oon ollut onnekkaassa asemassa ja saanut koko kuukauden käydä töissä klo 14-23 iltapäivävuorossa. On ihana aloittaa aamut kurkkaamalla ikkunasta sää (ja 26. kerroksen maisemat) ja painella altaalle auringon paistaessa. Myös se, että thaimaalaiset välttelee aurinkoa kuin ruttoa on mahdollistanut aamupäivät altaalla ihan omissa oloissa. Oon todennut uimisen myös ihan mahtavaksi tavaksi kuntoilla näin raskauden aikana. Välillä mun kelluminen altaassa on kyllä tosi kaukana kuntoilusta ja välillä nauran siellä yksikseni kun mietin kuinka hassulta mahdan näyttää uidessa sammakkoa tän mahan kanssa :-D

Sain vihdoin myös kameran korjauksesta, joten pääsen taas kunnolla bloggailemaan! Tuntuu ihanalta :-) Tässä on myös vaikka mitä häppeninkiä tulossa ja pääsen kaikesta kertomaan teille tällä viikolla kunnon kuvien kanssa! Mut nyt, töihin —>

I’ve been so lucky that I got to work all month from 14 to 23 in the afternoon shift so I’ve had all the mornings time to be at the pool. To check the view from our room (26th floor) every morning and go to the empty pool (thai’s avoid sun as much as possible) has been so luxurious! Swimming has also been a good way for me to do light workout now while I’m pregnant. Though mostly I’m just floating around and laughing to the image of myself swimming around like a frog and with this belly :-D

I also finally got my camera back from the repair shop and I get to blog more often! Feels so great :-) So many things are happening in the next two weeks so I feel good I get to blog all that with proper quality photos! But now, time to work —>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s