the LOVE of my life

babyphoto

Ei mulla ehkä ole tähän edes sanoja. Ehkä kaikki onnellisuuttaa kuvaavat sanat voisi laittaa tähän peräkkäin ja päästäisiin vähän sinne päin miltä tässä tuntuu. Ultrassa meinasi päästä itku kun tyyppi vilkutteli menemään ja heilutteli pikkurisia jalkojaan. Tuli tunne, että kyllä me pärjätään kun tyypillä on jo nyt hyvä swengi päällä. Musta tulee äiti, Samista tulee isi ja meistä tulee perhe. Voi universumi minkä onnellisuuden myrskyn olet meidän tielle antanut. Onnellisia, me ollaan niin halkeemis pisteeseen onnellisia.

Tyyppi on niin pieni ja kuinka rakkautta on vaan niin rajattomasti tuota pientä kohtaan.

I don’t have any words. Maybe we could put all the words in a row that describe happiness and we might get somewhere close to what I’m feeling. At the ultrasound I just wanted to cry happy tears when this tiny person was waving the tiniest hands and legs around. I knew then that we’re going to be just fine since Mini is already having good times rollin haha. I’m going to be a mother, Sam is going to be a father and we are going to be a family. Oh universe what a wave of happiness you brought to us. Happy, we are close to exploding from happiness.

Mini is so tiny and oh how we can love already so endlessly.

2 thoughts on “the LOVE of my life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s