Hello holidays and part time freedom !

Huh mikä helpotuksen aalto pyyhkäsi yli kun sain viimesen kokeen tehtyä tältä jaksolta. Juoksin heti kotiin ja pyörin meijän pikkusessa kämpässä ympyrää ja ihmettelin mitä mä nyt muka teen! Teen tässä kesällä työharjoittelun täällä Bangkokissa, mutta sekin alkaa (kai?) vasta reilu kolmen viikon päästä. Sain siis hullun idean salmiakki vajareissa, että tulisin kahdeksi viikoksi Suomeen. Sam on ehdottomasti sitä vastaan, koska se pelkää kuollakseen etten tuu enää takasin haha. Oon ehkä potenut pientä Suomi-ikävää tässä kevään aikana… Koitin sille kovasti vakuutella, että äiti kyllä saattaa mut takasin kentälle sen kahden viikon jälkeen, koska ei sekään aikuista tytärtään jaksa kattoa nurkissa pyörimässä yhtään sovittua aikaa pidempään heh heh. Nyt täytyy siis vaan odotella, että Sam tulisi kotiin ja saisin kanatortilloilla sen paremmalle tuulelle ja hyväksymään tän mun lomamatkan.

IMG_6019

ps. Koska mun kamera on edelleen hajalla, lisäilen näihin postauksiin vanhoja/julkaisemattomia kuvia. Onneksi onneksi onneksi Suomessa on mun vanha järkkäri, joten saan sen käyttöön siihen asti, että olympus herää taas eloon.

I’m going to Finland next week and I’m so excited to see my family and friends (and my dog!). I’ll also get my old camera from my moms house so I can finally shoot some photos here :) Oh and Uni is done for this semester, what a great week it’s been! I’ll be back in Bangkok by the end of May to start my internship, but until then, It’s freedom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s