Aprils trips in Thailand

Hmm öö reilu 3 viikkoa vaiko kuukausi näköjään kadonnut mun elämästä? No ennen kuin täysin muumioidun kotiin, voisin palata tämän blogin ääreen! Anteeksi radiohiljaisuuteni, kamera on edelleen rikki ja motivaatio on ollut todella kadoksissa sen takia. Ehkä toisen 3 viikon päästä sen kamerankin saisi korjattua, ellei se tule ihan timantteja maksamaan. Osaako kukaan sanoa paljon sulkijan korjaus maksaa Olympus penille?

Ennen kuin mua alkaa taas kyrsimään tää kamera asia, niin palataan vähän ajassa taaksepäin ilosempiin juttuihin, nimittäin viimeisimpiin reissuihin! Käytiin tosiaan siellä Phuketissa flow kisoissa ja viikko sen jälkeen Hua Hinissä flow joukkuekisoissa.

Hmm about a month of my life has disappeared? Well before I completely turn mummified at home I’ll get back to this blog! Sorry I’ve been so quiet lately, but my camera is still broken and my motivation has been long gone thanks to that. Maybe in next few weeks I’ll get it fixed if it won’t cost me diamonds. Anyone knows how much it costs to fix the shutter in Olympus pen?

Well lets get back in time to some happier things now, which are our latest trips! We went to Phuket for the Flow Jam competition and a week after to Hua Hin for Flow team competitions.

phuket3 phuket2 phuket4Kaveri vuokrasi super hulppean villan Phuketissa Katathani Shoresta ja tietty henggattiin siellä koko porukalla ilta. Oma infinity pool suoraan rannalle ja super upea auringonlasku = unohtumaton ilta!

Our friend rented this super luxurious villa in Katathani Shore Phuket and we of course were hanging out there all evening. private infinity pool facing the beach and amazing sunset = unforgettable night!

phuket5

photo by Iskander Chehtae

phuket6

Sitten olikin jo kisapäivä. Jännitän kisoissa aina ihan hulluna ja jo lämmitely runilla jalat tärisi niin etten meinannut laudalla pysyä. Tein sotasuunnitelman ja tein vain helppoja temppuja kummallakin runilla enkä siis saanut yhtään miinuspisteitä. Olin ehkä vähän nössö kun pelasin varmanpäälle, mutta sillä kuitenkin irtosi voitto! Myönnän, että mulla oli kyllä enemmän tuuria kun taitoa pelissä, hehe.

Then was the day of the competition. I always get so super nervous when I compete and already while warming up my legs were shaking like crazy. Thank god I didn’t fall of the board! I did super basic tricks on both of my runs but I didn’t get any minus points so I ended up winning! I might have had a bit more luck than skills tho, haha.

huahin1

Hua Hinissa en päässyt itse kisaamaan, mutta reissu oli kyllä katsomossakin istuvalle ihan huippu! Ei sitä fiilistä voi kuvailla, kun katsoo kuuden joukkueen kisaavan toisiaan vastaan ja kuitenkin kaikki on kavereita ja lähtee illan päätteksi juhlimaan yhdessä. Oltiin reissussa tosiaan vaan yksi yö ja seuraavana päivänä ajettiin ihanan rantatien varteen auto parkkiin, syötiin paikallisessa seafood ravintolassa ja otettiin kuvia rannalla. Hua Hinissa muuten pystyy vuokraamaan poneja rannalla jos haluaa siellä ratsastaa! Itse heppatyttönä olin ihan hulluna niihin poneihin eikä mua meinattu saada lähtemään sieltä :D t.heppatyttö4life

(nyt on pakko palata makuuasentoon, miten voi olla näin huono olo kokoajan? ensi viikolla mulla on muuten teille jänniä uutisia, wuhuuu!)

In Hua Hin I didn’t compete my self but it was so fun to just watch the competition. It’s amazing feeling to watch all your friends compete and in the end go all party together haha. We were on this trip only for a night and the day we drove home, we wanted to go to the beach before leaving. We parked our car on this pretty beach road, had seafood lunch and took pictures on the beach. You can also rent ponies there and then ride along the beach! As a crazy pony girl I was so excited to just pet the ponies and had such a hard time leaving :D 

(now i have to back to bed, how can someone feel this nauseous? oh next week I have exciting news to share with you guys!)

2 thoughts on “Aprils trips in Thailand

  1. Hei Mari! Yritin etsiä sun blogista postausta teidän yliopistosta ja siellä opiskelusta mutta mistään ei löytynyt. Olisko sulla minkäänlaista kiinnostusta avata siellä opiskelua hieman enemmän (asuminen, opiskelun taso..?) ja tietenkin uteliaana kiinnostaa myös opiskeluiden rahoitus, tarvitseeko hurjat säästöt vai pärjääkö opintotuki/opintolaina miksillä? Oon miltei pari vuotta Australiassa asunut mutta opiskelu täällä on niin törkeän kallista, Thaimaa olis suht lähellä ja huomattavasti edullisempaa :)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s