Bangkok Betty

bb1.jpgbb2.jpgbb3.jpgbb6.jpg

Nyt tulee Bangkokin parasta ravintolavinkkiä! Bangkok Betty on gastro pub vahvalla 40-luvun teemalla ja tarjoaa mahtavia annosvaihotehtoja pienillä twisteillä. Myös kaikki coktailit on huippu hyviä ja ammattitaidolla tehty. En halua ihan hirvestä tästä paikasta kertoa enempää, sinne täytyy itse mennä ja se koko paikka sisustuksineen, palveluineen ja ruokineen kokea. Bangkok Bettyssä järjestetään myös usein erilaisia bileitä, jos tekee mieli juhlia, muttei huvita änkeä isoille clubeille. Kaikki lisätiedot löytyy Bangkok Bettyn fb sivuilta. Mun ehdoton ykkösravintola Bangkokissa jonne täytyy päästä lähiaikoina uudestaan. Tässä paikassa on vaan uskomaton fiilis ja järjen räjäyttävän hyvät ruuat!

bb4.jpgbb5.jpg

Time to give you a tip about the best restaurant in Bangkok! Bangkok Betty is a gesture pub with strong 40’s theme and offers dishes with little twists. Also all the cocktails and superb and professionally done. I don’t want to tell you actually much about this place, since it’s the kind of place you need to go and see your self. The interior, service and food are just excellent. They also organise different parties weekly and you can check those out from their fb page. My absolute number one restaurant in Bangkok and I need to go there soon again. This place just has amazing feeling in it and mind blowing dishes!

bb7.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s