Happy Birthday My Blog !

Oikeasti mun blogin synttärit oli 30.03, mutta eipä se ole niin tarkkaa. Nyt on kokonaiset 5 vuotta säännöllistä bloggaamista takana ja niistä reilu vuosi Blogbookin porukassa. Ihan mahtava fiilis! En voisi olla ylpeämpi itsestäni, joka harvoin jaksaa keskittyä ja ahertaa pitkään yhden asian parissa haha. Kiitos teille kaikille jotka olette vuosi toisen jälkeen kulkenut mukana, jättänyt kivoja kommentteja ja lähetäänyt söpöjä sähköposteja. Vaikka teenkin tätä todellakin omaksi iloksi ja on kiva palata ajassa taakse päin ja lukea vanhoista tapahtumista, niin kirjotan tätä silti myös vahvasti teille kaikille. Kiitos siis joka ikiselle teistä, kiitos itselleni sinnikyydestä hehe ja kiitos Kieksille, joka päästi mut mukaan tähän Blogbook porukkaan! Sunset and Fridays kiittää viimeisestä 5 vuodesta ja matka jatkuu kohti seuraavaa puolta vuosikymmentä!

Actually my blogs birthday was 30th or March but who cares haha. Now I have full 5 years of blogging behind me and over a year of that I’ve been part of Blogbook team. I’m feeling so great! I could not be more proud of myself (who can rarely concentrate on a one thing long period of time haha)! Thanks to all of you who have been here with me year after year, left nice comments and sent me cute emails. I really do this for myself mainly since I love to go back and read my old posts as throw backs to the past trips, but I admit I do this for you all too. So big thank you to all of you for sticking with me, thanks to myself for being persistent haha and thanks to Kieksi for taking me in to this awesome Blogbook crew! Sunset and Fridays thanks you for the past 5 years and welcomes you to join for the trip to complete the next 5 years!

ootd.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s