“take my hand, let’s see where we wake up tomorrow”

Me ollaan vielä tämä päivä Phuketissa ja illalla on lento takasin Bangkokiin. Tultiin Phukettiin Surf Housen järjestämiin Flow Jam kisoihin ja mä voitin tyttöjen avoimen sarjan! Lisää koko reissusta ja kisoista tulee kuhan pääsen purkamaan puhelinta kuvista. Tosiaan mun kameran suljin hajosi, joten kaikki kuvat on joko muiden kameroista/puhelimista tai mun goprolta. Vituttaa joo, mutta kisavoitto sai mu melkeen unohtamaan koko rikkinäisen kameran :D Nyt meen herättelee tota unikekoa, koska tarviin ruokaa ja myöhemmin mennää ajamaan jet skillä! (tai siis Sam ajaa ja mä kiljun kyydissä hehe)

We are still today in Phuket and tonight flying back to Bangkok. We came here to join the Flow Jam competition at Surf House and I won the girls open division! More about the whole trip and the competition as soon as I get the photos out of my phone. Oh yea I broke the shutter from my camera so all the pictures I have are from other peoples cameras/phones or my gopro. I was feeling so shitty about the broken camera but the competition win made me almost forget about it :D Now I need to go wake up my lovey ‘cos I need breakfast and later we’re going to drive jet skies! (or Sam will drive and I’ll scream at the back haha)

sam1.jpgsam2.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s