why worry?

01-1.jpg02-1.jpg68818-1.jpg68815-1.jpg

Multa yllättävän usein kysytään jotain syvällisiä merkityksiä mun tatuoinneille ja harvemmin mulla on mitään hirveen filosofisia vastauksia. Jokaisen tatuoinnin takana on joku hyvä muisto tai tarina ja vähemmän henkevä merkitys. Kerroinkin aikasemmin, että kävin Miamissa ollessa Love Hate (Miami Ink) Tattoossa Yojin käsittelyssä ja viimeisessä kuvassa paljastuukin mitä Yoji mulle tatuoi. Tästä tatuoinnista tulee yllättävän usein kysymyksiä, joten päätin että tän tarinan voin jakaa täällä ja ehkä välttää jatkuvaa itseni toistamista :D (älkää siis käsittäkö väärin, ei mua häiritse että mun tatuoinneista kysytään, mulla vaan ei usein ole aikaa/mahdollisuutta selittää kokonaista ajatusta tai tarinaa mikä on yhden tatuoinnin takana)

Ajatus siitä, että ihmiset stressaa ärsyttää mua todella, enkä usein jaksa kuunnella puolta sanaa pidemmälle kun joku aloittaa valitusvirren “kuinka taas niin stressaa tämä ja toi”. Myönnän, että itsekin välillä pyörin sängyssä stressaantuneen kun koulutyöt alkaa kasaantua. Yleensä tosin hetken jälkeen nousen ylös, katson itteäni peilistä ja kysyn itseltäni miksi mä stressaan? Jos voin itse siihen vaikuttaa (esim koulutyöt) ei ole syytä stressata. Eikun perse penkkiin ja naputtamaan niitä esseitä. Jos taas stressaan tai ahdistun asiasta mihin en mitenkään voi vaikuttaa, miksi edes stressaantua? Ei mikään parane sillä, että pyörin ahdistuneena sängyssä. Jotta oppisin elämään voisi sanoa “rennommin” otin itselle muistutukseksi “why worry” käsivarteen. Ja voin sanoa, että se on auttanut mua pääsemään lähes kokonaan yli stressaamisesta. Enkä nyt kannata kaikkia tatuoimaan jotain vastaavaa, mutta keksimään itselleen jonkun tavan muistuttaa itseään, että stressaaminen ei kannata eikä itsessään muuta mitään. :-)

I fairly often get questions about my tattoos and I rarely have any philosophical answers. Behind every tattoo there is a story or a memory and less soulful meaning. I told you before how I visited Love Hate (Miami Ink) Tattoo while I was in Miami and in the last photo you can see what Yoji tattooed on me. I get quite often questions about this tattoo so I though I should share the story behind it here and maybe avoid a little of constant repeating of myself :D (don’t get me wrong, I don’t mind questions on my tattoos, sometimes I just don’t have the time or opportunity to share the whole story or idea behind one tattoo)

The idea that people stress bothers me and I often have no patience to listen people complaining how stressed they are. I admit I do sometimes roll in bed stressed about homework when the due dates start to get closer. Tho after a while I do get up, look at myself from the mirror and ask myself why I’m stressing out? If I can affect on it (homework) then there is no need to stress or worry about it. Just open the damn laptop and start writing those essays. If then again I’m stressing about something that I can’t have any affect on, then why to stress in the first place? It is not going to change a thing. I tattooed “why worry” on my arm as a reminder to live more relaxed and it has helped me. I’m not saying everyone should now go and do the same, but more like find a way to remind themselves to stress less. :-)

the things you worry about are either of two kind, those you can do something about and those you can’t. so why worry?

Photos by Naz Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s