05-1.jpg68812-1.jpg07-1.jpg08-1.jpg09-1.jpg

toppi Chillaxing Cloth hame Gina Tricot bikinit RipCurl

Mulla on nää kuvat ollut valmiina luonnoksissa jo pari päivää, mutta niin kun Lotalle eilen sanoin, mulla ei vaan ole mitään asiaa :D Mun elämä pyörii tällä hetkellä tasan flowhousen (siitä omaa juttua tulossa!) ja koulun välillä. Tai siis statistiikan läksyjen parissa. Kuka ihan oikeasti tajuaa statistiikkaa? Oon pienestä asti ollut todella hyvä matikassa, mutta statistiikka minkä mulle teit kun en vaan ymmärrä! haha

Voisin siis siirtyä tästä koneelta flowhousen uima-altaan reunalle grillamaan tätä (edelleen) kalpeaa nahkaa ja käymään miljoonatta kertaa läpi noita statistiikan materiaaleja. Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu! :) EDIT// Hyvää naistenpäivää! ♡

I’ve had these picture in my drafts for a while now and like I said to Lotta yesterday, I just have nothing to tell :D My life is just revolved around flowhouse and university at the moment. Or more like around my statistics homework. Who for real understands statistics? I’ve been really good in math since I was young but statistics what the hell did you do to me? Just don’t get it haha

I’m gonna close my laptop and head to the pool to get little tan. And maybe review some statistics material once again. Hope you all had great weekend! EDIT// Happy women’s day !

photos by Naz Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: