Phuket town hippies

ptasu1.jpgptasu2.jpgptasu3.jpg

 mekko flutist (tilly’s) kassi something simple läpsyt havaianas

ptasu4.jpg

 tpaita ash shortsit ripcurl kengät vans

Sam on ties kuinka monta päivää kurkkinut tossa mun olan yli että milloin se hänen kuva tulee blogiin haha. Toinen on vähän innoissaan tästä koko blogihommasta. Sam on ollut myös korvaamaton apu kuvia ottaessa ja on meillä suunnitteilla myös yhteinen videosarja, jota herra tähdittää puhuen suomea! No mutta siitä lisää sitten kun se on ajankohtaisempi. Ellei teillä ole hyviä ideoita mitä haluatte kuulla Samin suomeksi sanovan? Kaikki ideat otetaan vastaan!

Ja hei mulla alkaa 4 tunnin päästä loma! Okei vaan viisi päivää lomaa, mutta silti, tuntuu ihanalta. Huomenna siis aamusta lähden rannalle ja aijon pyöriä neljä päivää rantahiekassa öljyttynä jos vaikka tähän kalpeaan nahkaan saisi edes hippasen väriä. Toivossa on hyvä elää.

Nyt pakko painella hiustenvärjäys puuhiin. Palataan asiaan rantamaisemissa!

Sam has been peaking over my shoulder when I’m blogging and asking me when his picture will be in my blog haha. He is a bit excited about this whole blogging thing. Sam has also been priceless help when it comes to taking photos! Lately we have been planning a video series together where Sam would show his Finnish speaking skills haha. Well I’ll tell you more about it when it’s the right time for it since we’re still planning it :)

I’m gonna have five days holiday starting in few hours! I’m heading to the beach for four days to roll around in the sand and try to get some tan. Wishful thoughts haha.

Now I need to go color my hair. I’ll get back to you with some beachy pictures! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s