Gallery Cafe at the heart of Phuket town

cc1.jpgcc2.jpgcc3.jpgcc4.jpgcc5.jpgcc6.jpgcc7.jpg

Kun Phuket townissa pyörittin ja tutkailtiin paikkoja me käveltiin Gallery Cafen ohi, tai yritettiin kävellä ohi, mutta mun oli pakko päästä tänne sisälle tutkailemaan ja kokeilemaan tän paikan lounasta. Oikeastaan rakastuin noihin tyynyihin, mitkä oli ulkona niin kovasti, että pohdin josko ne myisi ne mulle ja miten saisin ne kaikki takasin Bangkokiin. Sisällä en saanut silmiä irti noista kattolampuista! Ne näytti vaan niin hauskoilta, kun ne roikku eri korkeuksilla ja kokosina tuolta katosta. Vitriini oli täynnä kaikkia pieniä herkkuja ja menusta löyty niin thai kun länsimaisetkin ruuat. Ja se ruoka, se oli kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Thaimaalaista jääteetä maidolla (cha nom yen), jos ei aikasemmin ole tullut vastaan. Täällä se oli täydellisen pehmän makuista eikä yhtään kitkerää. Sisätiloista löytyy ilmastointi, joten kuumana päivänä oli ihana pysähtyä täällä lounaalle ja paeta hetkeksi paahtavaa aurinkoa piiloon. Gallery Cafessa on myös ilmainen wifi, joten voi koko lounaan ajan esimerkiksi tutkia instagram feediä ja vastailla facebook viesteihin sen sijaan että keskustelisi yhtään mitään seuralaisensa kanssa :D Tai sitten ei… Tänne haluan kyllä ehdottomasti takasin ensi Phuketin reissulla (joka on muuten jo varattu, jee!) ja kokeilla menun eri thairuokia.

While we visited Phuket town we walked pass, or tried to walk pass, Gallery Cafe. I wanted to come in and check the place out since already the pillows outside got me falling in love with the decor. The lamps inside were hanging on different levels and looked so cool. The showcase was full of little treats and the menu had thai and western food. Oh and the food was amazing! I recommend you to try the thai iced tea (cha nom yen) especially if you’ve never tried it. It was super yummy here. They have aircon inside so the place was nice little getaway from the burning midday sun. They also offer free wifi so you get to check your Facebook messages and Instagram feed while enjoying the food here. I can’t wait to come back here (which is soon!) and try their Thai foods since we only ate from the western menu this time. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s