Phuket old town

pt1.jpgpt2.jpgpt3.jpgpt4.jpgpt5.jpgpt6.jpgpt7.jpgpt8.jpgpt11.jpgpt12.jpgpt15.jpgpt16.jpgpt17.jpg

Phuketin vanhakaupunki. Vaikka Phuketissa on tullut käytyä jo lukemattomia kertoja en ole ikinä käynyt vanhassa kaupungissa (okei kerran äitin kanssa kahvilla) ja oon aina omannut paikan tosi isoksi ja sekavaksi. Todellisuudessa vanha kaupunki on vain pieni osa Phuket townia ja vaikkakin sekava, ei siellä voi pahemmin eksyä. Mentiin siellä reilu tunti ristiin rastiin, käytiin syömässä ja otettiin kuvia. Täältä löytyy todella monia söpöjä ravintoloita ja pieniä kahviloita joita tutkiessa saa hyivn vaikka koko päivän kulumaan. Toi pikkuruinen katu värikkäillä taloilla oli aivan ihana ja sieltä löytyi noi kaksi tyylikästä guesthousea, jos vanhassa kaupungissa haluaa yöpyä. Etenkin jos on Phuketissa pidemmällä lomalla ja haluaa nähdä muutakin kun rantoja niin suosittelen ihan ehdottomasti käymään Phuket townissa. Sinne pääsee sinisillä paikallisbusseilla useilta rannoilta tai mopolla jos semmosen ottaa vuokralle. Mopolla suosittelen varovaisuutta Phuket townissa! Voi olla suomalaiseen liikenteeseen tottuneella aikamoinen kulttuurishokki Phuket townin liikenne ja olemattomat liikennesäännöt.

Phuket old town. I’ve been to Phuket already countless times but never visited the old town (okay once for a coffee with mom). I always thought the place is so huge and confusing and I would just end up getting lost. In reality the old town is just a tiny part of Phuket town and yes it is confusing but you can’t get lost there. We walked around for and hour or so, had lunch and took some photos. You can find so many cute restaurants and little coffee shops in old town that it’s easily a day spent here. In the little street with colourful houses they also had two cool looking guesthouses if you plan to stay a night at Phuket town. Especially if one plans to spent longer time in Phuket I suggest to visit the old town and see something else than just the beaches. You can take a blue local bus to Phuket town from most of the beaches or rent a scooter and drive here. Highly recommended!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s