birthday weekend

mybd24.jpgflowfam3.jpgflowfam1.jpg

Oi oi mikä synttäriviikonloppu oli (siis viimeviikolla, hups)! Torstaina itse synttäripäivänä oli kaikki kaverit flowhousella ja sain yllärikakun! Vaikka en kovin pidäkään yllätyksistä niin tää oli kyllä kaikin puolin ihana ilta :) Perjantaina oltiin parin suomalaisen kaverin kanssa pitkästä aikaa clubeilemassa ja oli kyllä ihan huippu hauskaa. Suosittelen ehdottomasti (jos olet yli 20v) käymään Bangkokissa ainakin kerran jollain isommalla clubilla, Suomesta ei vastaavia löydy! Lauantaina vaikka ei ollutkaan niin huippu olo lähdettiin kuitenkin porukalla Hua Hiniin, missä kaverilla on aivan ihana talo joen rannassa uskomattomalla vuoristomaisemalla. Grillattiin ja hengailtiin lauantai ilta ja oli kyllä niin mukavaa viettää porukalla viikonloppu poissa Bangkokista. Sunnuntaina käytiin Vana Navan vesipuistolla flowridaamassa ja koska oli jo niin monta päivää ollut hauskaa niin pitihän sitä jotain tyhmää tapahtua kanssa, sain ruokamyrkytyksen. Päästiin Hua Hinistä kotiin yhdellä sairaalapysähdyksellä, missä mut pumpattiin täyteen lääkkeitä ja olo hetkeksi helpotti. Koko alkuviikko menikin ihan täysin sängyssä ja kahteen ensimmäiseen päivään en jaksanut edes läppäriä käynnistää. Torstaina jaksoin tyttöjen sessioille flowridaamaan, mutta edelleen mentiin tosi tosi voimattomana. Tänää ja oikestaan eilen kanssa on vihdoin ollut semmonen fiilis, että oon taas takasin elävien kirjoissa! Nyt pojat odottelee mua jo autossa (taas, miten oon aina hidas ja myöhässä? :D) ollaan nimittäin lähössä Thai Wake parkiin wakeboardaamaan! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu :)

Oh what a birthday weekend I had (last week tho hehe)! Last Thursday I had all my friends at flow house and they got me a surprise cake! Even tho I’m not big fan of surprises this one was just overall amazing. Friday some Finnish friends and I went clubbing first time in a looong time and had crazy fun night! I can only recommend (if you’re atlas 20 years old) to go and see how the clubs are in Bangkok, it’s so different here than in Finland! Saturday we headed to Hua Hin for a night and stayed at our friends house, had BBQ and chill night. So nice to leave Bangkok sometimes even for a night with all your friends. Sunday was time for Vana Nava waterpark in Hua Hin and try their flowrider. And ‘cos by Sunday evening I’ve had so much fun already something bad had to happen, I got food poisoning. The drive home had to be made with one stop at the hospital to get me full of drugs and we could make it all the way to Bangkok. The start of this week I’ve been just in bed, too tired to even open my laptop. Thursday I was feeling a little better so I went to flowride, but I still could feel not having all my power back. Yesterday and today I could say I’ve been feeling completely normal again, finally! Okay now I need to go, we’re heading to Thai Wake park so boys can ride and I can tan ;) Hope you’ve been having a great weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s