Have little fun, it’s the only way we know

 

P1010114-1.jpg

Lupaan julkaista kaikki Phuketin kuvat ja löpinät lähitulevaisuudessa. Nyt en kuitenkaan kerkeä taikka viitsi, koska tänää on *rumpujen pärinää*… tämän pikku hipin synttärit! Aijon olla tän illan ihan vaan nätisti ja käydä vaan flow housella raidaa parit aallot :) Huomenna sitten juhlistamaan tätä täyttä 24 vuoden ikää! Ikäkriisi? Ei näy ei kuulu, ehkä ensivuonna sitten! Hyvää viikonloppua siis vaan kaikille!

I promise I will post all the photos and stories from Phuket in the near future! I won’t do that now or today since today is *drums*… my birthday! I’m gonna be nice tonight and not party, just go flow for few hours :) But tomorrow we will go out and celebrate little me being 24 years old! Hope you all have a great weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s